Σοκ - Τραίνο παρέσυρε και σκότωσε 36χρονο βοσκό

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκ - Τραίνο παρέσυρε και σκότωσε 36χρονο βοσκό

Ένας 36χρονος βοσκός έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο, όταν παρασύρθηκε από τραίνο που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Βόλος.

Σύμφωνα με το ertnews.gr το θλιβερό περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Μελίας με την Κυψέλη, όταν ο νεαρός βοσκός διέσχιζε με το κοπάδι του τις σιδηροδρομικές γραμμές. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, αστυνομία και πυροσβεστική, λίγες ημέρες μετά το τραγικό τέλος του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου.

Τραίνο παρέσυρε και σκότωσε 36χρονο βοσκό

Ακόμη μια τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Σε εξαιρετικά βαρύ κλίμα τελέστηκε στην Αλβανία, η κηδεία του άτυχου 9χρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του ενώ έπαιζε με τους φίλους του στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα, στην περιοχή Τσιβιλή.

«Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Τι άλλο να σας πω εγώ; Έφυγε το παιδί χωρίς λόγο… Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα κι ένα φιλί, το “πάτησα” και στην καρδιά να του δώσω τη ζωή… το παιδί μου ήρθε στα χέρια σχεδόν πεθαμένο…», λέει ο πατέρας του.

Μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας ήταν το γειτονόπουλο που έπαιζαν μαζί κρυφτό, που είδε με τα μάτια του τον 9χρονο να ξεψυχά.

Τα φθαρμένα καλώδια του μοιραίου κλιματιστικού προκάλεσαν τη διαρροή ρεύματος. Ένα άγγιγμα από το χεράκι του παιδιού, ήταν αρκετό για να γίνει το κακό. Η κρυψώνα που διάλεξε πίσω από κεντρική μονάδα κλιματισμού ξενοδοχείου έμελλε να γίνει ο τόπος που κόπηκε το νήμα της ζωής του.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, μέσω του δικηγόρου του, δηλώνει συντετριμμένος. «Καταρχήν ο πελάτης μου, για όλη αυτή την ιστορία, είναι συγκλονισμένος, στην κυριολεξία… συγκλονισμένος… δεν… ούτε καν την απαραίτητη επικοινωνία μαζί του δεν έχω σαν δικηγόρος… Η θέση του πελάτη μου είναι να διερευνηθεί η υπόθεση… κάτι που δεν το γνώριζε… και θέλουν να διερευνηθεί, να δούμε τελικά τι έγινε. Γιατί μπορεί να υπάρχουν και ευθύνες τρίτων. Άλλων» ανέφερε ο δικηγόρος ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, Παναγιώτης Κεφαλληνός.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού, μάταια είχε γίνει στο παρελθόν σύσταση για τη διαρροή στους ιδιοκτήτες. «Του είχε πει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μένει απέναντι “έχετε κάποια βλάβη εδώ πέρα, με το ρεύμα”. Είχαν ενημερώσει. Εγώ δεν το γνώριζα αυτό το θέμα. Γιατί αλλιώς δεν θα άφηνα το παιδί μου να πάει να παίξει εκεί πέρα και να χάσω το παιδί μου».