«Δέχομαι απειλές, λένε θα με βρουν στο χαντάκι» - Σε σοκ Χασαπόπουλος και Βούλγαρη

«Πάγωσαν» οι παρουσιαστές του Κοινωνία Ώρα Mega

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δέχομαι απειλές, λένε θα με βρουν στο χαντάκι» - Σε σοκ Χασαπόπουλος και Βούλγαρη

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε το πρωί της Πέμπτης (26/8) ο Καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δέχεται απειλές για τη ζωή του λόγω των δηλώσεών του.

Η αποκάλυψή του αυτή, έκανε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη να «παγώσουν» στον αέρα της εκπομπής, χωρίς να μπορούν να πιστέψουν τι ακούνε, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής τους.

H αποκάλυψη του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη

«Εγώ δέχομαι άπειρες απειλές. Παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και βρίζουν την γραμματέα μου. Απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια… Η πανδημία εχει τρελάνει τον κόσμο».

Ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε πως ποτέ η τηλεόραση δεν είχε δώσει τόσο μεγάλο βήμα σε επιστήμονες για να εξηγήσουν το θέμα.

«Έκαναν προχθές μία διαμαρτυρία κάποιοι εργαζόμενοι που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν έξω από το Μαμάτσειο. Υπήρχε πλακάτ που έλεγε δεν θα περάσει ο Μπιλ Γκέιτς το τσιπάκι του. Θέλω να τους πω ότι ο Μπιλ Γκέιτς στα σίγουρα δεν ασχολείται με το Μαμάτσειο. Με πήρε τηλέφωνο, μου το είπε ξεκάθαρα, «δεν ασχολούμαι με το Μαμάτσειο!», είπε χιουμοριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος για όσους διασπείρουν θεωρίες συνωμοσίας.

Το απίστευτο περιστατικό με τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου

Δεν πρόλαβε καλά καλά να κάνει την πρεμιέρα της η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και ήδη ξεκίνησαν τα ευτράπελα, αφού δύο καλεσμένοι του παρουσιαστή τσακώθηκαν on air για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο κ. Σωτήρης Βασιλείου Διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας και ο πνευμονολόγος κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος διαφώνησαν σε έντονο ύφος για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Κάποια στιγμή, ο ένας από τους δύο φώναξε: «Είστε γελοίος», με τον παρουσιαστή να μένει «κάγκελο» και να προσπαθεί να ηρεμήσει τους καλεσμένους του.