Ευχάριστα νέα μετά από καιρό για τον Απόστολο Βακάκη και τα Jumbo

Τι συμβαίνει με την γνωστή αλυσίδα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα μετά από καιρό για τον Απόστολο Βακάκη και τα Jumbo

Τα Jumbo αποτελούν εδώ και χρόνια μία από τις πιο γνωστές και τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες καταστημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, με τον ιδιοκτήτη τους, Απόστολο Βακάκη, να έχει εδραιωθεί στην αγορά.

Για ακόμα μία φορά, τα Jumbo κατάφεραν να ανατρέψουν μία αρκετά δυσάρεστη συνθήκη που είχε δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Η κρίση στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα δεν παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης παρά τις επίσημες κεντρικές διαβεβαιώσεις και καθησυχαστικά σχόλια. Το μεταφορικό κόστος διατηρείται σε παράλογα επίπεδα ενώ συνεχώς ανεβαίνουν οι τιμές των πρώτων υλών και της ενέργειας.

Τι συμβαίνει με τα Jumbo και τον Απόστολο Βακάκη

Στον Όμιλο JUMBO, όπως αναφέρει το newmoney, οι καταναλωτές συνεχίζουν να παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης καθημερινά και σε συνδυασμό με την πολύ θετική εικόνα της τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα οι πωλήσεις του Ομίλου συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία.

Kατά τον μήνα Αύγουστο 2021 οι πωλήσεις του Ομίλου JUMBO κατέγραψαν αύξηση κατά +3% περίπου. Για τους πρώτους οκτώ μήνες του έτους (Ιανουάριος- Αύγουστος 2021), οι συνολικές πωλήσεις για τον Όμιλο αυξήθηκαν κατά +9% περίπου σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Jumbo Απόστολος Βακάκης

Τι θα συμβεί τις επόμενες δυο Κυριακές (12 και 19/9) - Έκτακτη ανακοίνωση των Jumbo

Τα καταστήματα Jumbo που πάντα φροντίζουν και προσπαθούν να αφήνουν ευχαριστημένους τους πελάτες τους ανοίγουν τώρα και τις Κυριακές σε συγκεκριμένες περιοχές!

Στο επίσημο site των παιχνιδάδικων αναρτήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

"Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 5/9 θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα : Ηρακλείου Κρήτης, Χανίων, Παγκρατίου, Αχαρνών, Π. Φαλήρου και Κολωνού με ωράριο λειτουργίας 11.00 – 20.00. Επιπλέον, τις Κυριακές 12/9 και 19/9 θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα: Παγκρατίου, Αχαρνών, Π. Φαλήρου και Κολωνού με ωράριο λειτουργίας 11.00 – 20.00. Κάθε Κυριακή συνεχίζουν να είναι ανοιχτά τα καταστήματα στα Σπάτα, στην Κατερίνη και στην Πρέβεζα. Ευχαριστούμε πολύ!"

Να υπενθυμίσουμε πως ο Απόστολος Βακάκης, ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων θα γίνει ξανά παππούς καθώς και οι δυο κόρες του είναι ταυτόχρονα σε ενδιαφέρουσα...