Γλυκά Νερά - έκτακτο: Στην αστυνομία οι γονείς του Μπάμπη και της Κάρολαιν - Τι συνέβη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά - έκτακτο: Στην αστυνομία οι γονείς του Μπάμπη και της Κάρολαιν - Τι συνέβη

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ κρίσιμη για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα καθορίσουν ίσως και την ποινή του.

Αναμένονται, συγκεκριμένα, οι απαντήσεις των εγκληματολογικών εργαστήριων για την κάμερα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, αλλά και για το κινητό του συζυγοκτόνου.

Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουν οι Αρχές στα χέρια τους στοιχεία που θα δίνουν απαντήσεις σε δύο βασικά ερωτήματα. Το πρώτο έχει να κάνει με την κάμερα, καθώς περιμένουν να δουν εάν η κάμερα αποσυνδέθηκε πριν από τη δολοφονία της 20χρονης ή μετά.

Η δολοφονία έγινε περίπου στις 4 τα ξημερώματα. Εάν αποδειχθεί λοιπόν ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την είχε αποσυνδέσει πριν σκοτώσει την Καρολάιν, τότε αυτό θα επιτρέψει στις Αρχές να του αποδώσουν κατηγορίες για την προμελέτη του εγκλήματος. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν το προσχεδιάσει αλλά η δολοφονία προέκυψε έπειτα από καβγά εκείνο το βράδυ.

Το δεύτερο βασικό ερώτημα θα απαντηθεί από τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου. Σύμφωνα με τον ALPHA, οι Αρχές περιμένουν να δουν εάν ο πιλότος επικοινώνησε με κάποιους και με ποιους πριν ή μετά τη δολοφονία. Αυτό θα δείξει εάν ενημέρωσε άλλα άτομα για το τι σκόπευε να κάνει ή εάν ενημέρωσε εκ των υστέρων κάποια άτομα για το τι συνέβη και εάν κάποιοι τον βοήθησαν στο να οργανώσει και να σκηνοθετήσει τη «ληστεία» στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Οι καταθέσεις που θα διαλευκάνουν την υπόθεση των Γλυκών Νερών

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και για ακόμη έναν λόγο. Σύμφωνα με τον ALPHA, στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να καταθέσουν στον ανακριτή τόσο οι γονείς της Καρολάιν, όσο και οι γονείς του συζυγοκτόνου.

Σημειώνεται ότι κανένα συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού δεν έχει καταθέσει ακόμα στον ανακριτή. Αυτό αναμένεται να γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Αυτά φοβάται να βρουν στο σπίτι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο φαίνεται πως δεν έχει σταματημό με τις νέες εξελίξεις που βγαίνουν στην φόρα. Όπως φαίνεται αναμένεται να βγουν νέες απαντήσεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να βγουν κι τα αποτελέσματα από την ανάλυση του υλικού των καμερών. Όμως υπάρχουν κι άλλα δυνατά στοιχεία τα οποία μπορεί να κάψουν τον δολοφόνο της άτυχης 20χρονης μητέρας. Δείτε παρακάτω τις πληροφορίες στο Athensmagazine.