Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια

Η δράστιδα σχεδίαζε να επιτεθεί στην Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια

Το Live News προέβη σε μια άκρως αποκλειστική αποκάλυψη σχετικά με την αποτρόπαια επίθεση με το βιτριόλι, που είχε δεχθεί η Ιωάννα Παλιοσπίρου τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα. Μάλιστα, από α ευρήματα, συνάγεται ότι πιθανόν, η καθ’ ομολογίαν δράστιδα, σκόπευε να επιτεθεί και δεύτερη φορά.

Όπως φαίνεται κύριος στόχος της ήταν να σκοτώσει την Ιωάννα. Μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η δράστιδα αναζητούσε στο διαδίκτυο: Δηλητήριο πώς πιάνει με ζάχαρη, Κρασί και δηλητήριο.

Πώς μπορείς να προκαλέσεις έμφραγμα, Δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται στο αίμα, Υδροκυάνιο, Αρσενικό,Όπλα αγορά χωρίς άδεια, Δηλητηρίαση από μανδραγόρα (φυτό τελετουργικών μαγείας).

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες πληροφορίες για την επίθεση με το βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος ως συνεργός της 34χρονης

Τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τον πιθανό συνεργό της 34χρονης που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ο βασικός έως τώρα ύποπτος είναι ένας 40χρονος ημεδαπός ο οποίος βρισκόταν σε επικοινωνία με τη δράστρια, πριν και μετά την απόπειρα δολοφονίας της Ιωάννας.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στο Live News και αποκάλυψε πως οι αστυνομικοί που εξέτασαν την υπόθεση και έφτασαν μέχρι τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 34χρονης, στρέφουν τις έρευνες σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά και σε ένα εξαφανισμένο κινητό τηλέφωνο.

Από την εξέταση του κινητού της είχε αποκαλυφθεί η επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο πριν και μετά την επίθεση, και οι αστυνομικοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να είχε γίνει η αναζήτηση του καυστικού υγρού μέσω εκείνου. Όταν μάλιστα του ζήτησαν να τους παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο, εκείνος υποστήριξε ότι το είχε πουλήσει σε έναν άγνωστο. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν μέσα από τον αριθμό ΙΜΕΙ του κινητού ότι αυτό είχε καταστραφεί.