Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γλυκά Νερά: Η απόφαση του Μπάμπη μέσα από την φυλακή για την μικρή Λυδία

Το αποκάλυψε ο δικηγόρος του - Νέα εξέλιξη

Γλυκά Νερά: Η απόφαση του Μπάμπη μέσα από την φυλακή για την μικρή Λυδία
Ενημέρωση 09.09.2021 08:55
Από Youweekly Team

Σε ένα μήνα κρίνεται δικαστικά η οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας, κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν και του προφυλακισμένου κατ’ ομολογίαν δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο συνήγορος του συζυγοκτόνου τονίζει ότι δεν θέλει ο πελάτης του αντιδικία, ενώ ο συνήγορος της οικογένειας της Καρολάιν θεωρεί “δύσκολο να αλλάξει η επιμέλεια”, τονίζοντάς μας ότι “το παιδί είναι καλά με τους παπούδες και γονείς της μητέρας του”.

Στις 7 Οκτωβρίου το δικαστήριο θα βγάλει την οριστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, η προσωρινή επιμέλεια της οποίας έχει ανατεθεί στην οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν, με τους γονείς του συζυγοκτόνου να μπορούν να έχουν επαφή με το παιδί πέντε φορές το μήνα, από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, αποκλειστικά στην Αλόννησο.

Σε επικοινωνία του Sputnik με τον συνήγορο της οικογένειας της δολοφονημένης κ. Αθανάσιο Χαρμάνη, παρόλες τις αντίθετες διαρροές στον Τύπο, «η έρευνα προχωρά χωρίς σημαντικά ευρήματα».

Κρίσιμο ωστόσο παραμένει το ερώτημα τι θα γίνει στις 7 του Οκτώβρη με τη μικρή Λυδία. Μέχρι πού μπορεί να το φτάσει η οικογένεια του δολοφόνου που ζητούσε αμέσως μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του φονιά συνεπιμέλεια;

«Η τακτική θα είναι σε συναινετική λογική. Δεν θέλει η οικογένεια του πελάτη μου και ο ίδιος αντιδικίες» μας τονίζει ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλ. Παπαιωαννίδης.

«Ο πελάτης μου θέλει το καλύτερο για το παιδί και αφήνει να αποφασίσει γι’ αυτό η Δικαιοσύνη» προσθέτει. «Δεν θα το φτάσουμε μέχρι τέλους για την επιμέλεια για την προστασία του παιδιού.

Εξάλλου υπάρχει πλήρης ταύτιση των παππούδων, καθώς οι γονείς του πελάτη μου μεταβαίνουν στην Αλόννησο και βλέπουν το παιδί. Δεν θα πάμε στις 7:00 στο δικαστήριο για να... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γλυκά Νερά - έκτακτο: Στην αστυνομία οι γονείς του Μπάμπη και της Κάρολαιν - Τι συνέβη

Γλυκά Νερά: Αυτά φοβάται να βρουν στο σπίτι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Share