Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις για την κατηγορούμενη

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις για την κατηγορούμενη

Οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την επίθεση με βιτριόλι συνεχίζουν και σοκάρουν όχι μόνο τον στενό οικογενειακό κύκλο του θύματος, την Ιωάννα Παλιοσπύρου αλλά και το πανελλήνιο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εκπομπή «T-Live» προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίστηκε η δράστιδα στο τηλέφωνο πολύ αγχωμένη ενώ φαίνεται να πήρε αρκετές φορές τηλέφωνο τον άνδρα που κατηγορείται ότι ήταν συνεργός της ενώ όσο ο ίδιος δεν απαντούσε εκείνη συνέχισε να επιμένει ενώ όταν απάντησε η κλήση διήρκησε μόλις 73 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, αποκάλυψε τις αναζητήσεις που έκανε μέχρι και πέντε χρόνια πριν την επίθεση στο διαδίκτυο. Η γυναίκα που επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα, είχε βρει το mail του θύματος.

Δείτε παρακάτω τις αποκαλύψεις της εκπομπής για την επίθεση με το βιτριόλι

Σοκάρει η πλαστική χειρουργός της Ιωάννας Παλιοσπύρου - «Θα έχει για πάντα δέρμα μη φυσιολογικό»

Ενάμιση χρόνος έχει περάσει από ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και μέχρι σήμερα δίνει μεγάλη μάχη για την αποκατάσταση των τραυμάτων της σε πρόσωπο και χέρια.

Μετά την ανατριχιαστική φωτογραφία που δημοσίευσε από το πρώτο χειρουργείο, η πλαστική χειρούργος της, Μαρία Καλοφώνου, μίλησε στο Πρωινό και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις της.

«Έχει κάνει εννέα χειρουργεία. Οι φωτογραφίες που είδατε χθες είναι από τις πρώτες εγχειρίσεις όπου έχει αφαιρεθεί ένα τμήμα από καμένο δέρμα και έχει τοποθετηθεί ένα τεχνητό δέρμα, στην πρώτη φάση αποκατάστασης.

Δεν μπορούμε να πούμε σε ποιο βαθμό έχει αποκατασταθεί η όψη της Ιωάννας. Θα έχει για πάντα και το ξέρει από την πρώτη στιγμή ένα δέρμα διαφορετικό, μη φυσιολογικό. Θα έχει σημάδια για πάντα. Αυτό που προσπαθούμε είναι όσο το δυνατό να το κάνουμε να μοιάζει με το φυσιολογικό. Το δέρμα δυστυχώς είναι ένας ιστός που αν καταστραφεί ολόκληρος δεν αντικαθίσταται.

Αυτό που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι ότι το πρόσωπο και το σώμα της έχει καλυφθεί ολόκληρο με μοσχεύματα. Άρα, δεν έχει ανοιχτές πληγές. Έχουμε περάσει τη φάση που κινδύνευσε η ζωή της. Και πρέπει να το πούμε ότι κινδύνευσε».