Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Σκοπός της ανάρτησης ήταν να εξηγήσω με τη δύναμη της εικόνας και όχι με λόγια»

Αποκάλυψε τον λόγο που δημοσίευσε φωτογραφίες αμέσως μετά το πρώτο χειρουργείο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Σκοπός της ανάρτησης ήταν να εξηγήσω με τη δύναμη της εικόνας και όχι με λόγια»

Η επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου πριν από 1,5 χρόνο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς μέχρι και σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα αφού το θύμα ακόμη προσπαθεί να ενταχθεί στην καθημερινότητα.

Μάλιστα, η ίδια θέλησε να κάνει μια άκρως ανατριχιαστική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social. Επέλεξε να δείξει για πρώτη φορά πώς πραγματικά είναι το πρόσωπο και το κορμί της, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε έξω από το γραφείο της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε τον λόγο που έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση στο Live News. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: Σκοπός της ανάρτησης ήταν να εξηγήσω με τη δύναμη της εικόνας και όχι με λόγια, τις συνέπειες αυτής της επίθεσης στην υγεία μου, οι οποίες είναι μη αναστρέψιμες και που θα μου αφήσουν για πάντα μια μόνιμη αναπηρία και μια παραμόρφωση.

Δεκαέξι μήνες μετά την επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα από την καθ’ ομολογίαν 36χρονη δράστιδα, οι δύο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες, αυτή τη φορά στην αίθουσα των δικαστηρίων. Η πολυαναμενόμενη δίκη θα αρχίσει στις 15 του μήνα και η Ιωάννα, στην αποκλειστική της δήλωση στο live news, ξεκαθαρίζει ότι θα είναι εκεί».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις για την κατηγορούμενη

Οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την επίθεση με βιτριόλι συνεχίζουν και σοκάρουν όχι μόνο τον στενό οικογενειακό κύκλο του θύματος, την Ιωάννα Παλιοσπύρου αλλά και το πανελλήνιο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εκπομπή «T-Live» προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίστηκε η δράστιδα στο τηλέφωνο πολύ αγχωμένη ενώ φαίνεται να πήρε αρκετές φορές τηλέφωνο τον άνδρα που κατηγορείται ότι ήταν συνεργός της ενώ όσο ο ίδιος δεν απαντούσε εκείνη συνέχισε να επιμένει ενώ όταν απάντησε η κλήση διήρκησε μόλις 73 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, αποκάλυψε τις αναζητήσεις που έκανε μέχρι και πέντε χρόνια πριν την επίθεση στο διαδίκτυο. Η γυναίκα που επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα, είχε βρει το mail του θύματος.