Επίθεση με βιτριόλι: Τι ψιθύρισε ο Κεχαγιόγλου στην Ιωάννα έξω από την Ευελπίδων λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη

Σοκάρει η κίνηση του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Τι ψιθύρισε ο Κεχαγιόγλου στην Ιωάννα έξω από την Ευελπίδων λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η επίθεση με το βιτριόλι που είχε γίνει πριν από σχεδόν 1,5 χρόνο με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Από τότε η ίδια προσπαθεί να ενταχθεί και πάλι στην καθημερινότητά της μετά από αυτή την αποτρόπαια επίθεση που έζησε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, βρίσκεται αυτή την ώρα στην δικαστική αίθουσα. Μάλιστα, κατά την άφιξή της στα δικαστήρια ήταν άκρως συγκλονιστική ενώ πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο.

Η ίδια, έφτασε με ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της και περπάτησε από το αυτοκίνητο έως το δικαστήριο, με πολύ μεγάλη δυσκολία. Από την άλλη όμως τα βλέμματα κέντρισε Κατά την άφιξή της στη δικαστική αίθουσα, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο ίδιος την προσέγγισε για να της μιλήσει. Ο κ. Κεχαγιόγλου εξέφρασε τη συμπόνια του στο θύμα, ζητώντας της να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, καθώς θα κάνει απλώς τη δουλειά του, ως υπερασπιστής της κατηγορουμένης.

Δείτε παρακάτω την άφιξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοσίευσε φωτογραφία από το χειρουργείο μετά την επίθεση με βιτριόλι

Πριν από ενάμιση χρόνο η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι κάτι που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η ίδια από τότε προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ενταχθεί και πάλι στην καθημερινότητα, κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια πήρε την μεγάλη απόφαση να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από το πρώτο της χειρουργείο μιας και από τότε έχει κάνει πολλά ακόμη προκειμένου να γίνει καλά.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9.».