Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: «Είναι πιθανόν να υπάρχει συνεργός»

Η αποκάλυψη του δικηγόρου της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: «Είναι πιθανόν να υπάρχει συνεργός»
Ενημέρωση 15.09.2021 20:48
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (15/9), λίγες ώρες μετά την δίκη, ο δικηγόρος της Ιωάννας, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν αποκλείεται να υπάρχει και συνεργός στην επίθεση με βιτριόλι.

«Είναι πολύ πιθανό να υπάρχει συνεργός» της 36χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, πριν από 16 μήνες στην Καλλιθέα, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Αλεξανδρής δικηγόρος της Ιωάννας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Όπως είπε ο ίδιος, η παρακολούθηση και ο σχεδιασμός της επίθεσης, για περισσότερο από έναν χρόνο, δεν θα μπορούσε να γίνει από ένα άτομο, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπήρχε ένας ή και περισσότεροι συνεργοί της 36χρονης κατηγορούμενης. Ο κ. Αλεξανδρής χαρακτήρισε «προσβολή» στη Δικαιοσύνη την απουσία της κατηγορούμενης, ενώ άφησε αιχμές για την κίνηση της υπεράσπισης να εξαιρέσει τρεις γυναίκες από τους ενόρκους.

«Προμηθεύτηκα βιτριόλι σαν αυτό που πέταξε η κατηγορούμενη»

Δηλώσεις στην εκπομπή Live News έκανε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας λίγο μετά την πρώτη δίκη, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως κατάφερε να προμηθευτεί βιτριόλι, ίδιο με αυτό που χρησιμοποίησε η κατηγορούμενη για να επιτεθεί στην πελάτισσά του.

Μάλιστα εξήγησε πώς μπόρεσε να το πάρει καθώς και τι γράφει πάνω η συσκευασία στην οποία έρχεται. Πρόκειται για κάτι που θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην δίκη.

«Είχα προβλέψει ότι η κατηγορούμενη δεν θα έρθει, θα ήθελε να αποφύγει την πρώτη ημέρα της διαδικασίας, η Ιωάννα ήταν έτοιμη να περιγράψει τι βίωσε το περίμενε ότι το δικαστήριο θα ξεκινήσει μαζί της. Μέχρι και αργά το βράδυ η Ιωάννα είχε μεγάλο άγχος για το πώς θα εμφανιστεί.

Πολλοί νομίζουν ότι η Ιωάννα φοράει την μάσκα για να κρύψει τις ουλές που έχει, αλλά δεν είναι έτσι η μάσκα είναι για να πιέζει τις ουλές στο πρόσωπο της για να μην πρηστεί. Η Ιωάννα σήμερα φέρθηκε άψογα και έδειξε ένα μεγαλείο ψυχής, άκουσα σήμερα από συναδέλφους σας ότι η Ιωάννα ήταν πανέμορφη σήμερα και ήταν μια γυναικεία ψυχή που όλοι θα θέλαμε.

Προμηθεύτηκα με κάποιον τρόπο που θα σας εξηγήσω κάποια στιγμή, βιτριόλι σαν αυτό που πέταξε η κατηγορούμενη στην Ιωάννα. Χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση για να το αγοράσεις και αν διαβάσετε αυτά που αναφέρει το μπουκάλι γράφει για θάνατο και για ένα θανατηφόρο υγρό, είναι σα να μεταφέρεις μια ωρολογιακή βόμβα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν δω τον θύτη μου»

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε 10 χρόνια από τώρα

Share