Επίθεση με βιτριόλι: Ο συνάδελφός της «καίει» την 36χρονη - «Σκληρός εκτελεστής»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Ο συνάδελφός της «καίει» την 36χρονη - «Σκληρός εκτελεστής»

Στην εκπομπή Live News μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/9), ένας από τους συναδέλφους της 36χρονης που πριν από μερικούς μήνες επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στην περιγραφή του, μίλησε για μία σκληρή γυναίκα, η οποία μάλιστα αντιμετώπιζε προβλήματα στη δουλειά της λόγω των ρούχων που επέλεγε.

Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται βέβαια σε αντιδιαστολή με τα όσα είπε στην ίδια εκπομπή μία στενή φίλη της κατηγορούμενης.

Οι αποκαλύψεις του συναδέλφου της 36χρονης που έκανε την επίθεση με βιτριόλι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής LIVE NEWS, η 36χρονη εργαζόταν σε εισπρακτική εταιρία και σύμφωνα με μια συνάδελφό της, που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της, θεωρείτο ιδανική υπάλληλος.

Ως «σκληρό εκτελεστή» την περιγράφει η συνάδελφος καθώς αναλάμβανε τις «δύσκολες» περιπτώσεις, πιέζοντας ασφυκτικά τους πελάτες, ενώ δε δίσταζε να τους προσβάλλει για να πετύχει τον στόχο της.

Μιλούσε χωρίς ίχνος συναισθήματος παρά τις αντιδράσεις των ανθρώπων που χρωστούσαν και με παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης.

Επιπλέον, φαίνεται πως ήταν ένα άτομο που προκαλούσε διότι είχε ακατάλληλο ντύσιμο για εργασιακό χώρο.

Τι φέρεται να κατέθεσε ο 40χρονος άνδρας που είχε εμμονή με το θύμα

Η αποτρόπαια επίθεση με βιτριόλι που έγινε πριν από 1.5 χρόνο συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς στην επιφάνεια με το πέρασμα του χρόνου βγήκαν καινούργια στοιχεία. Από την άλλη η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέχρι και σήμερα προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα.

Βέβαια, αυτό δεν την σταμάτησε από το να παρευρεθεί στην δίκη η οποία ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης 15/9. Μάλιστα, Στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», προβλήθηκε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σχετικά με τα όσα φέρεται να κατέθεσε ο 40χρονος άνδρας που είχε γίνει εμμονή της 36χρονης.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής, ο 40χρονος δήλωσε ότι γνώρισε την κατηγορούμενη σε ένα καφενείο πριν από 2 χρόνια μέσα από κοινή παρέα και επικοινωνούσαν συνέχεια φιλικά.

Έπειτα ανέπτυξαν μια ελεύθερη σχέση μέχρι και τον Ιούνιο που πήγε εκείνος να καταθέσει. Η σχέση τους μάλιστα δεν είχε πιέσεις αλλά ούτε και έμεναν μαζί. Τέλος, ο 40χρονος ανέφερε πως της έκανε αίτημα φιλίας στα social media και αντάλλαξαν κάποια τυπικά μηνύματα.