Επίθεση με βιτριόλι: Αυτός είναι η πέτρα του σκανδάλου - Γι' αυτόν τον άντρα η Έφη επιτέθηκε στην Ιωάννα

Ο 40χρονος μπάρμαν για τα μάτια του οποίου καταστράφηκε μια ζωή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτός είναι η πέτρα του σκανδάλου - Γι' αυτόν τον άντρα η Έφη επιτέθηκε στην Ιωάννα

Σοκαρισμένο εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις με την επίθεση με βιτριόλι ειδικά μετά από όσα έγιναν στα δικαστήρια πριν από λίγες ημέρες.

Στα τέλη Μαΐου του 2020 η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με το καυστικό υγρό την στιγμή που πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα.

Η δράστιδα υποπτευόταν ότι το θύμα έμπαινε εμπόδιο στην σχέση που ήθελε να κάνει με τον 40χρονο Νώντα. Ο μπάρμπαν στο επάγγελμα έγινε άθελά του η πέτρα του σκανδάλου σε μία υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Τα ντοκουμέντα που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα δείχνουν ότι η δράστιδα προετοίμαζε πολύ καιρό την επίθεση.

Μάλιστα είχε απευθυνθεί ακόμη και χαρτορίχτρα και καφετζούδες προκειμένου να μάθει ποια έμπαινε σύμφωνα με την ίδια εμπόδιο στην σχέση της με τον Νώντα. Ο 40χρονος παραμένει μέχρι και σήμερα εκτός κάδρου στην υπόθεση.

Έχει κόψει μάλιστα τις επαφές που είχε με πολύ στενούς του φίλους. Επιθυμία του ίδιου είναι να μην εμπλακεί καθόλου στην υπόθεση παραμένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη, ημέρα έναρξης της δίκης.

Γι' αυτόν τον άντρα η Έφη επιτέθηκε στην Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι Ιωάννα Παλιοσπύρου

Στην φόρα οι διάλογοι της Ιωάννας με την Έφη

Στην... φόρα βρέθηκαν οι διάλογοι της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την 37χρονη Έφη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, με τις δύο γυναίκες να μιλούν και τη δεύτερη να δείχνει την έμμονη ιδέα με το μετέπειτα θύμα της εξαιτίας ενός 40χρονου.

Οι δύο κοπέλες μεγάλωσαν σε διπλανά χωριά αλλά δεν έκαναν παρέα αλλά ήταν διαδικτυακές φίλες. Όταν ο άντρας που ήθελε η δράστις άρχισε να στέλνει μηνύματα στην Ιωάννα εκείνη ξεκίνησε να μιλάει μαζί της και να τη ρωτάει για εκείνον, με ένα μάρτυρα της υπόθεσης να ετοιμάζεται να καταθέσει ακόμη περισσότερα.

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr