Επίθεση με βιτριόλι: Νέα σοκαριστική μαρτυρία - «Ακούσαμε μια κοπέλα να φωνάζει "καίγομαι καίγομαι"»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Νέα σοκαριστική μαρτυρία - «Ακούσαμε μια κοπέλα να φωνάζει

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ένα μάρτυρας που βρέθηκε κοντά στην Ιωάννα τη στιγμή που έγινε η επίθεση με βιτριόλι, και αποκάλυψε τις σοκαριστικές λεπτομέρειες από τα πρώτα δευτερόλεπτα της φρίκης που βίωσε η νεαρή κοπέλα.

Την ώρα που οι εξελίξεις με την κατηγορούμενη τρέχουν, οι μνήμες από τη μέρα της επίθεσης είναι ακόμα νωπές και προκαλούν ανατριχίλα.

Η καταγγελία για την επίθεση με βιτριόλι

«Ακούσαμε μια κοπέλα να φωνάζει ‘’καίγομαι καίγομαι’’. Μέχρι να βγούμε από το κατάστημα η κοπέλα μπήκε στο φαρμακείο. Προσπαθούσαν να της βγάλουν τα ρούχα και τις έριξαν κάποια μπουκάλια νερό. Κανένας δεν γνώριζε αυτό που λέει η Ιωάννα. Δεν συνειδητοποιήσαμε ότι η κοπέλα είχε πέσει θύμα επίθεσης με βιτριόλι. Μετά από λίγο, κατέβηκε κάποιος από την ασφαλιστική και την πήγε στο νοσοκομείο. Και η ίδια η φαρμακοποιός είχε τρομοκρατηθεί.

Το πρόσωπό της δεν είχε προλάβει να αλλοιωθεί. Ήταν κόκκινο. Το κορίτσι καταστράφηκε. Δεν ξέρω πόσο αρρωστημένο μυαλό ήταν η άλλη που της έριξε το βιτριόλι», είπε χαρακτηριστικά.

«Κόλαφος» η Καίτη Γαρμπή για την επίθεση με βιτριόλι - «Τι είδους "γυναίκα" θα έκανε κάτι τέτοιο...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Καίτη Γαρμπή δε δίστασε να ξεσπάσει μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, σχολιάζοντας το πόσο αποτρόπαιη ήταν η πράξη που έκανε η 36χρονη.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε στη γενναιότητα που έδειξε η Ιωάννα με την εμφάνισή της στο δικαστήριο και στη δύναμη που είχε το βλέμμα της.

«Δεν σταματά να εκπλήσσει δυσάρεστα το ανθρώπινο είδος. Τι είδους “γυναίκα” θα έκανε τέτοιο ανεπανόρθωτο κακό σε μια άλλη γυναίκα για έναν άντρα; Ωστόσο, μπορεί τώρα το πρόσωπο της Ιωαννας να κρύβεται πίσω από μια μάσκα, ομως η δύναμη της ψυχής της είναι ολοφάνερη στα μάτια της!», έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στην ανάρτησή της.