Ευχάριστα νέα για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης - Αφορά τους καταναλωτές

Η κίνηση «ματ» που θα αλλάξει τα δεδομένα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης - Αφορά τους καταναλωτές

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα που έχουν κυκλοφορήσει για τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης, η οποία μπορεί να έχει ήδη αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό ηλεκτρονικά, αλλά προχωρά σύντομα σε μια ακόμη μεγάλη κίνηση.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα ξεκίνησε η δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας του eMarket «Σκλαβενίτης» (sklavenitis.gr) με κύριο στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, η δομή και τη λειτουργία του θα ολοκληρωθεί κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Στη δοκιμαστική αυτή περίοδο, το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Σκλαβενίτης» θα καλύπτει αρχικά το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής.

Σκλαβενίτης online store

Το eMarket διαθέτει όλες τις κατηγορίες ειδών ευρείας κατανάλωσης που υπάρχουν και στα φυσικά καταστήματα με περισσότερα από 8.500 προϊόντα.

Δεν διαθέτει είδη bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κ.λπ.).

Σύντομα και τα είδη bazaar θα ενταχθούν στις συλλογές του eMarket, κάτι που φυσικά θα «εκτοξεύσει» τις πωλήσεις.

Το eMarket θα λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας, με δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 30 ευρώ. Για αγορές κάτω των 30 ευρώ, υπάρχει κόστος παράδοσης το οποίο υπολογίζεται σύμφωνα με τη χιλιομετρική απόσταση του σημείου παραλαβής που έχει επιλέξει ο πελάτης.

Οι παραδόσεις θα γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 7.00 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ, ενώ η πληρωμή είναι εφικτή με όλους τους πιθανούς τρόπους που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα.

Νέο βήμα από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης - Μια συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα

Σε μια μεγάλη κίνηση προχώρησε πρόσφατα ο Σκλαβενίτης, προκαλώντας «κρότο» με τη συμφωνία, που έκλεισε, βλέποντας μπροστά στα γεγονότα.

Στον τομέα της επεξεργασίας κρέατος επεκτείνει τη βιομηχανική του δραστηριότητα ο όμιλος Σκλαβενίτη κάνοντας έναν ακόμη μεγάλο βήμα στη συγκεκριμένη κατεύθυνση μετά την επιτυχημένη κίνηση με τα προϊόντα οικιακής χρήσεως «Γλάρος».

Η θυγατρική της Γλάρος –η οποία με τη σειρά της ελέγχεται 100% από την Σκλαβενίτης με αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία, επεξεργασία και τυποποίηση αλλά και συσκευασία κρεάτων έχει συσταθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πρόκειται για... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr