Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου - Σε αυτή την εκπομπή θα βρεθεί σήμερα 20/9

Συγκινεί η ανάρτηση της παρουσιάστριας «Νιώθω τυχερή που γνώρισα ένα τέτοιο σπάνιο κορίτσι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου - Σε αυτή την εκπομπή θα βρεθεί σήμερα 20/9

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη θα πραγματοποιήσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου περίπου 1μιση χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι, αλλά και την διακοπή της δίκης όπου η 36χρονη Έφη που της επιτέθηκε ανακοίνωσε πως δεν θα παρευρεθεί.

Η 35χρονη που ζει ένα γολγοθά, συναντήθηκε με την Κατερίνα Καινούργιου και η συζήτηση τους θα προβληθεί σήμερα 20/9 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA στην εκπομπή Super Κατερίνα.

H ανάρτηση της Καινούργιου για την Παλιοσπύρου

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το trailer και έγραψε:

«Είναι μαγικό το πόση δύναμη δίνει η αγάπη…

Η Ιωάννα @paliospirou.joanna απο την πρώτη μέρα που άλλαξε τόσο βίαια και άδικα όλη της η ζωή, εισέπραξε αγάπη και στήριξη όχι μόνο από την οικογένεια και τους φίλους της, αλλά και από εκατοντάδες, χιλιάδες ανθρώπους που δεν γνώριζε. Ανθρώπους που σήμερα τη νιώθουν «άνθρωπό» τους και θέλουν να τη δουν να δικαιώνεται…

Αυτό το κύμα συμπαράστασης, όπως λέει, την έκανε πιο δυνατή για να αντιμετωπίσει όλο αυτό που περνά, τη βοήθησε να σταθεί στα πόδια της και να κοιτάζει μπροστά αποφασισμένη να ξαναπάρει τη ζωή της στα χέρια της…

Νιώθω τυχερή που γνώρισα ένα τέτοιο σπάνιο κορίτσι όπως η Ιωάννα. Αξιοπρεπή, δυνατή, θαρραλέα, αισιόδοξη, μαχήτρια, μια γυναίκα που μέσα απο τις δυσκολίες που πέρασε και περνά, καταστάσεις που δεν χώρα ο ανθρώπινος νους, δηλώνει ευγνώμων για την αγάπη που παίρνει καθημερινά απο τον κόσμο που την στηρίζει …
Θαύμασα την ομορφιά της, γοητεύτηκα από την ψυχή της και υποκλίθηκα στη δύναμη της προσωπικότητας της. Συναντηθήκαμε και μιλήσαμε, δεν ορίσαμε ως συνέντευξη την κουβέντα μας…
Μιλήσαμε για όλα. Έφυγα με μια Ηρωίδα για φίλη μου. Αυτό θα νιώσετε κι εσείς στις 10 το πρωι, που με την Ιωάννα θα μοιραστούμε μαζί σας, την κουβέντα μας…

Όσα είπαμε αύριο στις 10:00 στον @alphatv @superkaterinatv @barkingwell_media
#superkaterina #alphatv #ioannapaliospyrou
Ιωαννα … σ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη
Από σήμερα βλέπω τα πράγματα πολύ διαφορετικά …», έγραψε.

«Παραλίγο να τρυπήσει το μάτι της και να το χάσει μόνιμα»

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί της Κυριακής (19/9) ο οφθαλμίατρος που έχει αναλάβει την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο οποίος αποκάλυψε πως λίγο έλειψε να χάσει το μάτι της μετά την επίθεση με βιτριόλι.

Την ίδια στιγμή, μίλησε για ένα σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της θεραπείας της Ιωάννας. Συγκεκριμένα, της είπε πως θα της βγάλει τις βλεφαρίδες και εκείνη του ζήτησε να τις αφήσει για να είναι όμορφα τα μάτια της, ενώ την ίδια στιγμή η γιατρός της τόνισε πως η παρουσία της στη δίκη θα μπορούσε να προκαλέσει κακό στην υγεία της.

«Υπάρχει μια ομάδα που βοηθά την Ιωάννα και μου ζήτησαν βοήθεια. Πέρασε μια πολύ σοβαρή μόλυνση στο μάτι. Είναι το τελευταίο που θέλουμε να δούμε σε ένα μάτι. Παραλίγο να τρυπήσει και να χάσει μόνιμα την όρασή της. Ευτυχώς σώθηκε.

Δεν έχει τελειώσει ακόμα. Είναι ένας μαραθώνιος. Έχει φωτοφοβία και είναι καταδικασμένη να κυκλοφορεί με γυαλιά ηλίου. Παίρνει μόνιμα θεραπεία, ευτυχώς όμως έχει λειτουργική όραση. Ελπίζουμε να φτάσουμε να έχει όραση όπως στο άλλο μάτι.

Κάποια στιγμή της είπα ότι πρέπει να φύγουν οι βλεφαρίδες της κι εκείνη μου απάντησε να τις αφήσω για να έχει ωραίο μάτι. Ήταν μια στιγμή ιδιαίτερη, γιατί εκεί λειτούργησα ως γιατρός. Δεν έβλεπα τον ασθενή, τον άνθρωπο Ιωάννα.

Θεώρησα ότι πρέπει να τις βγάλω για να μην έχει πρόβλημα, ενώ εκείνη ήθελε να πάρει πίσω τη ζωή της. Αισθάνομαι ένοχος γιατί λειτούργησα σαν γιατρός. Η Ιωάννα έχει μπει σε πρόγραμμα τακτικής παρακολούθησης. Είμαι όλοι οι γιατροί στη διάθεσή της. Για τα τραύματά της θα πάει πολύ καλά, για την ψυχή της θα τραβήξει παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά.