Μέγκι Ντρίο: «Σε ποιο ουράνιο και τόξο θα πήγαινε καλά το GNTM 4 χωρίς τη Βίκυ Καγιά;»

«Η Ισμήνη ζητάει από τους υποψήφιους ενέργεια και ζωντάνια κάτι που δεν έχει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μέγκι Ντρίο: «Σε ποιο ουράνιο και τόξο θα πήγαινε καλά το GNTM 4 χωρίς τη Βίκυ Καγιά;»

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open όπου μέσα σε όλα η ίδια δεν άντεξε να ρίξει τις δικές της ατάκες. Αυτή τη φορά αναφέρθηκε όπως είναι λογικό για το GNTM το οποίο ξεκίνησε και πάλι την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο GNTM βλέπω μόνο ιστορίες πονεμένων ανθρώπων που παίρνουν wild card και τη λύπηση του Άγγελου Μπράτη. Το κορίτσι με τα κοντά μαλλιά που πέρασε ο Μπράτης με wild card δεν έχει μέλλον στη μόδα. Η Ρασέλ ήταν φίλη μου, τη στήριξα και βγαίνει τώρα και λερώνει το όνομά μου. Έχει κάνει έστω τα μισά από αυτά που έχω κάνει εγώ στη μόδα;».

«Το GNTM είναι 70% ριάλιτι και 30% μόδα. Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση. Η Ισμήνη ζητάει από τους υποψήφιους ενέργεια και ζωντάνια κάτι που δεν έχει η ίδια».

«Δεν έχω μετανιώσει για όσα είπα για την Παρασκευή, σε κάθε δήλωσή μου τρώω κράξιμο. Δεν έκρινα τη δουλειά του σερβιτόρου, είναι λάθος αυτό που ακούστηκε. Η Άννα και η Γαρυφαλλιά με έκραξαν μπας και ακουστεί το όνομά τους. Σε ποιο ουράνιο και τόξο θα πήγαινε καλά το GNTM 4 χωρίς τη Βίκυ Καγιά;»

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο

Το πρωί της Τετάρτης, η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε για να συμμετέχει στο Big Brother.

Η πρώην παίκτρια του GNTM που πριν μερικές μέρες «άδειασε» την Παρασκευή Κερασιώτη, μίλησε παράλληλα και για την Θεοδώρα Ρασέλ και τις προσπάθειες της να την αντιγράψει χωρίς βέβαια επιτυχία αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Η Θεοδώρα Ρασέλ δεν είναι μοντέλο, καλύτερα που έγινε τραγουδίστρια. Υπήρξαμε φίλες παλιά. Μπήκε στο GNTM με μιμήθηκε, έκανε τα δικά της για να μου μοιάσει, αλλά δεν της βγήκε σε καλό.

Έχω κάνει λάθη και στο Ευτυχείτε, αλλά και στο GNTM που έμπλεξα με δύο κορίτσια τα οποία δεν το εκτίμησαν που δεν κοίταξα την πάρτη μου, θα μπορούσα να είχα φτάσει στον τελικό. Αν άλλαζα κάτι στο GNTM θα ήταν να μην κάνω παρέα με τη Μικαέλα και την Εύη. Και οι δύο μου έφαγαν όλη την ενέργεια, με εκμεταλλεύτηκαν και βγήκαν από πάνω μου μετά για να πάρουν λίγη από τη δημοσιότητα που είχα τότε».

Αναφορικά με την πρόταση για το Big Brother ανέφερε πως δεν την ενδιαφέρει αλλά αντιθέτως, θα της άρεσε πολύ να λάβει μέρος στο Dancing With The Stars.

Ενώ για την προσωπική της ζωή τόνισε ότι διανύει μία πολύ όμορφη φάση στο πλευρό του συντρόφου της.