Τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη - Νεκρός ένας 15χρονος

Βρήκε ακαριαίο θάνατο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη - Νεκρός ένας 15χρονος

Το βράδυ της Παρασκευής 24/9 σημειώθηκε άλλη μια τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη στην Νίκαια καθώς ένας 15χρονος έχασε ακαριαία την ζωή του όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ενώ περνούσε διάβαση πεζών. Να τονίσουμε πως κι ένας 22χρονος έχασε την ζωή του στην Πάτρα μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο οδηγός έτρεχε με πάνω από 100χλμ/ώρα και δεν μείωσε καθόλου ταχύτητα. Από την άλλη τραγική φιγούρα είναι οι φίλοι του οι οποίοι ήταν παρόντες στο δυστύχημα του φίλου τους.

Μάλιστα, οι ίδιοι καταγγέλουν πως ο άτυχος νεαρός παρασύρθηκε έπειτα από παραβίαση κόκκινου σηματοδότη. Οι ίδιοι δήλωσαν χαρακτηριστικά στην κάμερα του ALPHA: «Ήταν μόνος του. Ούτε φρέναρε, ούτε έστριψε, μόνο ανέπτυξε μεγαλύτερη ταχύτητα και χτύπησε το παιδί».

Δείτε παρακάτω τις πληροφορίες από τον ALPHA

Τροχαίο για τον Snik - Έγινε σμπαράλια το αυτοκίνητο

Ένα απρόοπτο περίμενε τον Snik στη χθεσινή του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη μιας και ο τράπερ, είχε ένα αρκετά σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Μάλιστα, στα social media κυκλοφόρησαν και οι πρώτες εικόνες.

Όπως θα δείτε, το αυτοκίνητο έχει ανατραπεί από την πορεία του και έχει πάνω του μεγάλες ζημιές ενώ ο ίδιος ο Snik, δείχνει να είναι μία χαρά και να μην έχει χτυπήσει, αφού μάλιστα βγάζει βίντεο το αμάξι.

Ο Snik βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για εμφανίσεις και μάλιστα, λίγες ώρες πριν το τροχαίο είχε ανεβάσει και βίντεο από το live του στο Instagram του.

Το άσχημο αυτό περιστατικό έρχεται σε μία εποχή που ο τράπερ βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογία, αφού είναι και πάλι μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Snik τροχαίο