«Πάρε 150.000€ και λιώσε τη μούρη της» - Το συμβόλαιο εξόντωσης ενάντια της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Ασύλληπτο! Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Πάρε 150.000€ και λιώσε τη μούρη της» - Το συμβόλαιο εξόντωσης ενάντια της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Οι εξελίξεις στην υπόθεση με βιτριόλι με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι άκρως καταιγιστικές καθώς στο φως της επιφάνειας έχουν βγει ήδη νέες πληροφορίες για το ποιοι κρύβονται ακριβώς πέρα από την Έφη.

Ένα εξώφυλλο που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις κυκλοφόρησε την Παρασκευή, με όσα αναφέρονται για την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να είναι απλά σοκαριστικά.

Ο λόγος για το εξώφυλλο της εφημερίδας «Μακελειό», η οποία υποστηρίζει πως έχει αποσπάσει μαρτυρία κρατούμενου των φυλακών που αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω στη δίκη της Έφης Κ., η οποία ομολόγησε πως «για προσωπικούς λόγους» επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Πάρε 150.000€ και λιώσε τη μούρη της, μου ξελόγιασε τον γιο», φέρεται να υποστηρίζει ο κρατούμενος πως του είπε η σύζυγος διάσημου βιομηχάνου, της οποίας ο γιος «έπαιζε» τόσο με την 36χρονη βιτριολίστρια -που σύμφωνα με την εφημερίδα, ανέλαβε τελικά το «έργο»- όσο και με το θύμα της επίθεσης.

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου - Το εξώφυλλο για την επίθεσή της

Επίθεση με βιτριόλι - Απόστολος Λύτρας: «Κλασική απόπειρα ανθρωποκτονίας»

Στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» μίλησε το πρωί του Σαββάτου (2/10) ο Απόστολος Λύτρας, ο ένας εκ των δύο δικηγόρων που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Ο ίδιος αναφέρθηκε πως η περίπτωση της είναι μια «κλασική απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Λύτρας σχολίασε το «ξέρεις γιατί είμαστε εδώ» που φέρεται να είπε η κατηγορούμενη στην Ιωάννα κάτι που τον έκανε έξαλλο.

«Όταν ειπώθηκε αυτό δεν ήμουν μπροστά. Όταν επέστρεψα ρώτησα το δικαστήριο αν πράγματι το είπε. Αν είναι ποτέ δυνατόν, να έχει κάνει τόσο μεγάλη ζημιά και να μην την ρωτήσει το δικαστήριο τι εννοεί.

Θα τα πει στην απολογία της, αν απολογηθεί η κατηγορούμενη. Δεν απάντησε η κατηγορούμενη. Είναι ένα θέατρο που συνεχίζει να παίζει η κατηγορούμενη, συνεχίζει να προκαλεί. Κάποιος την συμβούλεψε εκείνη την ώρα να κάνει αυτό.

Της έκανε πάρα πολύ καλό που εμφανίστηκε στο πρώτο δικαστήριο, εισέπραξε την αγάπη του κόσμου.

0 40χρονος δεν έχει δώσει πουθενά κατάθεση. Δεν γίνεται να βγαίνει να λέει ένας δικηγόρος πράγματα για λογαριασμό του, ενώ δεν έχει δώσει κατάθεση».

Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα για την επίθεση με βιτριόλι