Βιτριόλι: Η δικηγόρος της γνωστής της Έφης διαψεύδει την εμπλοκή της στην παρακολούθηση της Ιωάννας

Δεν έχει τέλος το θρίλερ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βιτριόλι: Η δικηγόρος της γνωστής της Έφης διαψεύδει την εμπλοκή της στην παρακολούθηση της Ιωάννας

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής, η δικηγόρος της γνωστής της Έφης, της οποίας το όνομα έχει εμπλακεί στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι και συγκεκριμένα, στην παρακολούθηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

O κ. Αλεξανδρής, συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αποκάλυψε πως στο κινητό της βρέθηκε σύστημα εντοπισμού που παρακολουθούσε το θύμα 24 ώρες το 24ώρο και πως όλα δείχνουν ότι η κατηγορούμενη είχε και συνεργό.

Η απάντηση της δικηγόρου της γνωστής της Έφης για την παρακολούθηση της Ιωάννας

Η δικηγόρος Νατάσσα Χονδρογιάννη ,μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και στην Ρούλα Κουσκουρή, είπε ότι δεν γνωρίζουν ότιδήποτε περί εμπλοκής της πελάτισσας της στην υπόθεση, ενώ μία φίλη της κατηγορούμενη ξέσπασε ξεκαθαρίζοντας πως τον τελευταίο καιρό έχει ταλαιπωρηθεί με όσα λέγονται.

Τι θα πει στην απολογία της η Έφη

Την απολογία της για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, προετοιμάζει μέσα από το κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού, η 36χρονη κατηγορούμενη. Η Έφη, θα απολογηθεί για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Κατά την απολογία της η κατηγορούμενη, έχει να αντικρούσει σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας αλλά και καταθέσεις μαρτύρων που καταδεικνύουν ανθρωποκτόνο δόλο. Τα όσα θα υποστηρίξει στη δίκη, αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι η ίδια ακόμη δεν έχει μιλήσει για τους λόγους που επιτέθηκε στην Ιωάννα.

Επίθεση με βιτριόλι Έφη απολογία

Αν ωστόσο η κατηγορούμενη μείνει στα όσα είχε καταθέσει στην ανακρίτρια τον περασμένο Απρίλιο, τότε την ερχόμενη Πέμπτη, κατά την απολογία της στο δικαστήριο, θα ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις της αλλά θα δηλώσει ότι δεν αποδέχεται το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας αλλά αυτό της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, καθώς δεν ήθελε να σκοτώσει την 35χρονη κοπέλα αλλά να την πονέσει.