Γλυκά Νερά: Ξανά ενώπιων του ανακριτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Καλείται να δώσει νέες εξηγήσεις για τη δολοφονία της Κάρολαϊν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Ξανά ενώπιων του ανακριτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά μιας και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα κληθεί να δώσει νέες εξηγήσεις στον ανακριτή για όλα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της συζύγου του.

Όλα αυτά, λίγες μέρες μετά την οριστική απόφαση που πάρθηκε για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης του 33χρονου πιλότου και της Κάρολαϊν.

Για ποιο λόγο θα βρεθεί ξανά ενώπιων του ανακριτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα δώσει εκ νέου εξηγήσεις στον ανακρτιή για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του, το τραπεζικό απόρρητο καθώς και για την ακριβή στιγμή που βγήκε από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού η κάρτα SIM, στοιχείο που θα κρίνει αν η δολοφονία της Κάρολαϊν έγινε εν βρασμώ ή όχι.

Μετανιωμένος δηλώνει μέσα από τις φυλακές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Το πανελλήνιο είχε συγκλονίσει η στυγερή δολοφονία με θύμα την Κάρολαϊν Κράουτς καθώς δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν αποκτήσει μια κόρη, την μικρή Λυδία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι δύο πλευρές συμφώνησαν το κοριτσάκι να παραμένει με τη γιαγιά Σούζαν και τον παππού Ντέιβιντ, εν αναμονή της οριστικής απόφασης για την επιμέλειά της τους επόμενους μήνες, ενώ θα παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγους.

Από την άλλη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μίλησε -μέσω του συνηγόρου του- στο MEGA, τονίζοντας πως «είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Δε θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου και η σωστή διαπαιδαγώγησή του».