Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Γλυκά Νερά: H Daily Mail κάνει έρανο για τη μικρή Λυδία

Τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής

Γλυκά Νερά: H Daily Mail κάνει έρανο για τη μικρή Λυδία
Ενημέρωση 11.10.2021 10:44
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η τραγική κατάληξη της Κάρολαϊν από τα χέρια του συζύγου της στα Γλυκά Νερά, φαίνεται πως έχει συγκλονίσει τα μέσα ενημέρωσης στη Μ. Βρετανία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, η Daily Mail πραγματοποιεί online έρανο προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μικρή Λυδία.

Λίγο αφού πάρθηκε η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας, η Daily Mail αποφάσισε να προχωρήσει σε μία κίνηση ανθρωπιάς η οποία προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση.

Το συγκεκριμένο μέσο ασχολήθηκε εκτενώς με τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά από την πρώτη στιγμή και έτσι έχει προσεγγίσει και τον πατέρα της Κάρολαϊν, Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος πριν λίγο καιρό παραχώρησε συνέντευξη.

Μέχρι τώρα, από τον έρανο που γίνεται, έχουν μαζευτεί 10.000 λίρες δηλαδή περίπου 13.000 ευρώ.

Οι λεπτομέρειες για τον έρανο που πραγματοποιείται για την Λυδία

«Η Λυδία είναι μικρή, δεν ξέρει ακόμα την έννοια μπαμπάς, μαμά»

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί της Κυριακής (3/10) μία στενή φίλη της οικογένειας της Κάρολαϊν, η οποία βρίσκεται κοντά στην μικρή Λυδία. Όπως εξήγησε, το κοριτσάκι έχει μεγαλώσει και απολαμβάνει τις μέρες της στην Αλόννησο μαζί με την γιαγιά της.

Μάλιστα, η οικογενειακή φίλη αναφέρθηκε και στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι μένουν τις περισσότερες μέρες στην Αλόννησο για να είναι κοντά στην εγγονή τους.

«Την έχω επισκεφθεί μία φορά και έχουμε βρεθεί και έξω την προηγούμενη εβδομάδα. Μιλήσαμε για την καθημερινότητα της μικρής Λυδίας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τα παιδιά, να παίξει, να πάει στο πάρκο, τα φαγητά της, όλα αυτά, η ανάπτυξή της, το περιβάλλον της.

Το παιδί είναι μία χαρά. Έχει εγκλιματιστεί, έχει ψηλώσει, έχει μεγαλώσει. Το παιδί μεγαλώνει φυσιολογικά μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη. Πάνε παιδάκια και το επισκέπτονται και παίζουν. Είναι μία φυσιολογική ζωή.

Νομίζω είναι πολύ μικρό, δεν ξέρει ακόμα την έννοια μπαμπάς, μαμά. Να αναζητήσει και να ζητήσει. Δεν έχει και τον τρόπο να το εκφράσει ένα παιδί στους 9-10 μήνες που ήταν η Λυδία όταν έχασε τη μαμά της.

Η γιαγιά είναι υπέροχη, και από τη στιγμή που μεγάλωσε την Καρολάιν κι έβγαλε έναν ολοκληρωμένο και σωστό άνθρωπο, για το εγγόνι της θα κάνει 10 φορές περισσότερα πράγματα. Αγωνιά όπως κάθε γιαγιά, γιατί καταλαβαίνετε ότι είναι η μεγαλύτερη ευθύνη που έχει».

Όσον αφορά στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως «όλο το καλοκαίρι ήταν εδώ, γιατί έχουν σπίτι στην Αλόννησο και έκαναν χρήση του δικαιώματος που τους έδινε ο νόμος για τις επισκέψεις στο σπίτι της Σουζάνας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γλυκά Νερά: Πήγε στην φυλακή να τον δει και τον έδιωξε - Επεισόδιο με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο!

Γλυκά Νερά: "Λύγισε" ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα στις φυλακές - Τι συμβαίνει με τον πιλότο;

Share