Επίθεση με βιτριόλι: Η στιγμή της αλήθειας έφτασε - Η Έφη θα πει γιατί επιτέθηκε στην Ιωάννα

Αναλυτικά όσα θα πει στην απολογία της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Η στιγμή της αλήθειας έφτασε - Η Έφη θα πει γιατί επιτέθηκε στην Ιωάννα

Αύριο (14/10) αναμένεται να κάνει την απολογία της στο δικαστήριο η Έφη, η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η ίδια έχει σκοπό να υποστηρίξει πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα, ενώ θα της ζητήσει και συγγνώνη.

Τι θα υποστηρίξει στην απολογία της η Έφη για την επίθεση με βιτριόλι

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η κατηγορούμενη θα ζητήσει συγγνώμη από την Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση που της έκανε, ενώ την ίδια στιγμή θα μιλήσει για πρώτη φορά για τον λόγο για τον οποίο είχε πάθει εμμονή μαζί της. Συγκεκριμένα θα μιλήσει για το ζήτημα που την οδήγησε στην πράξη αυτή, για πρώτη φορά.

Θυμίζουμε πως στην πρώτη τους «αναμέτρηση» στο δικαστήριο, η Έφη είχε απευθυνθεί στην Ιωάννα λέγοντάς της πως εκείνη γνωρίζει πολύ καλά για ποιο λόγο της επιτέθηκε.

Την ίδια στιγμή, η Έφη θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για τις αναζητήσεις που είχε κάνει στο διαδίκτυο μετά την επίθεση, ενώ θα αρνηθεί πως υπήρξαν προπαρασκευαστικές ενέργειες.

Ο άνδρας που επισκέφθηκε την Έφη στην φυλακή λίγο πριν την απολογία της

Επισκεπτήρια από τους συγγενείς και τους δικηγόρους της δέχεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η 36χρονη Έφη, λίγα 24ωρα πριν την απολογία της για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι θα αρνηθεί ότι σχεδίαζε να σκοτώσει την Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο.

Θα ισχυριστεί ότι... διαβάστε τη συνέχεια και τον άνδρα που την επισκέφθηκε στο Athensmagazine.gr