Ασπρόπυργος: Βρήκαν βρέφος παρατημένο στο δρόμο - Ασύλληπτο!

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ασπρόπυργος: Βρήκαν βρέφος παρατημένο στο δρόμο - Ασύλληπτο!

Πριν από δυο ημέρες σχεδόν σημειώθηκε ένα ασύλληπτο περιστατικό εγκατάλειψης παιδιών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα βρέφος, ηλικίας περίπου ενός έτους, το οποίο βρισκόταν παρατημένο και χτυπημένο σε δρόμο στον Ασπρόπυργο.

Μάλιστα, δεν είναι το μοναδικό που βρήκαν όταν έφτασαν στο σημείο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το MEGA, μέσα σε σταθμευμένο όχημα κοντά στο βρέφος, βρέθηκε κλειδωμένο ακόμα ένα νήπιο. Όμως, η σοκαριστική ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Οι αστυνομικοί άκουσαν κι άλλα κλάματα, τα οποία έρχονταν από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Όταν το άνοιξαν βρήκαν κλειδωμένα ακόμα τρία νήπια. Ωστόσο, οι αρχές εντόπισαν μια 13χρονη, η οποία υποστήριξε ότι οι μητέρες των παιδιών, ηλικίας περίπου 25 και 27 ετών, της τα είχαν παραδώσει για να τα κρατά και η ίδια τα κλείδωσε στο αυτοκίνητο. Από την άλλη θρίλερ επικρατεί με ένα αγοράκι 4 ετών έπεσε από πολυκατοικία.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το περιστατικό στον Ασπρόπυργο

Θρίλερ με νεκρό βρέφος: Βρέθηκε σε σκουπιδότοπο!

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό ενός νεκρού βρέφους σε σκουπιδότοπο στην περιοχή του Πεντακώμου στη Λεμεσό, το μεσημέρι της Παρασκευής. Τραγωδία επικρατεί και στην Ερέτρια καθώς πέθανε βρέφος δύο μηνών από αναρρόφηση.

Στο σημείο έσπευσαν σύσσωμη η ανακριτική ομάδα καθώς και ιατροδικαστές για αυτοψία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν. Θρήνος και στην Λάρισα με τον θάνατο ενός βρέφου!