Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είχε συνεργό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσε όλη αυτή την περίοδο το πανελλήνιο την υπόθεση με τα Γλυκά Νερά όπου θύμα ήταν η 20χρονη Καρολάιν καθώς δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της στην κατοικία τους.

Έτσι, επίσημα τέλος μπήκε σήμερα 13/10 στην ανάκριση που διενεργούσε ο 12ος τακτικός ανακριτής Αθηνών για την υπόθεση της δολοφονίας στις 11 Μαϊου 2021. Πλέον, η δικογραφία της υπόθεσης αναμένεται να χρεωθεί σε εισαγγελέα, ο οποίος θα προτείνει την παραπομπή ή μη σε δίκη του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή περαιτέρω έρευνα. Δείτε επίσης εδώ ποια οικογένεια πήρε την επιμέλεια της Λυδίας.

Γλυκά Νερά: Το σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του πιλότου στο 100

Σοκ έχει προκαλέσει, το ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά η εκπομπή Live News, από την κλήση που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο 100, δύο ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν.

Ο πιλότος, ουρλιάζει και καλά φιμωμένος και ζητάει βοήθεια από την αστυνομία, ενώ την ίδια στιγμή ζητάει να του φέρουν ένα ασθενοφόρο για να σώσει τη γυναίκα του, την οποία είχε σκοτώσει ο ίδιο πριν από λίγο μπροστά στην 11 μηνών κόρη τους.

O ίδιος δηλώνει μετανιωμένος για το έγκλημά του, ωστόσο το ηχητικό που κυκλοφόρησε σε αφήνει με παγωμένη την ανάσα.

To ηχητικό ντοκουμέντο της κλήσης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο 100