Καλαμάτα: Αυτά είναι τα αίτια του θανάτου του διευθυντή της κλινικής Covid

Είχε νοσήσει και από κορωνοϊό στο παρελθόν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλαμάτα: Αυτά είναι τα αίτια του θανάτου του διευθυντή της κλινικής Covid

Σοκ είχε προκαλέσει η είδηση μετά από τον ξαφνικό θάνατο του διευθυντή της Κλινικής Covid-19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας, πνευμονολόγου Νίκου Γραμματικόπουλου, τον οποίο πρόδωσε η καρδιά του.

Μάλιστα, ο 54χρονος γιατρός είχε πάει προχθές το απόγευμα για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμας. Ωστόσο η οικογένειά του ανησύχησε όταν νύχτωσε καθώς δεν επέστρεψε και έτσι ειδοποίησαν τις αρχές.

Παρότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια, κλήθηκε στο σημείο ο ιατροδικαστής Ιωάννης Δούζης, ενώ διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή, η οποία έδειξε ότι ο θάνατος του γιατρού οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή.

Ο ίδιος δεν έδειξε λεπτό να φοβάται τον κορωνοϊό, από τον οποίο, μάλιστα, πριν από λίγους μήνες νόσησε, όμως τελικά τον πρόδωσε η καρδιά του, αφού είχε χρόνια προβλήματα, με τους συναδέλφους του να του ζητούν να προσέχει, κάτι που ο ανήσυχος ιατρός δεν δεχόταν να κάνει.

Κορωνοϊός: 67χρονος πέθανε στον ύπνο του

Ο ξαφνικός θάνατος ενός 67χρονου από τον Πύργο προκαλεί αμέτρητα ερωτηματικά. Πιο συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι όταν η σύντροφός του τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του PatrisNews ο άτυχος άνδρας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό παρόλο που είχε κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, στο σημείο πήγαν τρία διαφορετικά γραφεία τελετών.

Ωστόσο, δεν μπορούσαν να παραλάβουν τη σορό του άτυχου άνδρα διότι ήταν απαραίτητο το έγγραφο από ιατρό. Μέχρι το απόγευμα ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός στο κρεβάτι του μέχρι να φθάσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τις ειδικές στολές.

Από την άλλη σοκαρισμένη είναι η σύντροφός του η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Του μίλησα, του είπα έλα να φάμε. Τίποτα. Με τα μάτια κλειστά. Το είχε ξανακάνει βέβαια, αλλά με έπιασε τρομάρα. Δεν ανάσαινε, τον είδα κατακίτρινο. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρός φώναξα τον γείτονα και αυτός κάλεσε το ΕΚΑΒ».

Επιπλέον, να τονίσουμε πως τη μάχη με τον κορωνοϊό έχασε και η Λιολιώ Κολυπέρα.