Βιτριόλι: Το ντοκιμαντέρ από το οποίο εμπνεύστηκε την επίθεση η Έφη

Σοκαρισικές εικόνες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βιτριόλι: Το ντοκιμαντέρ από το οποίο εμπνεύστηκε την επίθεση η Έφη

Στην απολογία που πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης (14/10) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η Έφη, υποστήριξε πως την έμπνευση για να επιτεθεί στην Ιωάννα με βιτριόλι την πήρε από μία εκπομπή που παρακολούθησε στην τηλεόραση.

Όπως εξήγησε, δεν είχε καταλάβει το μέγεθος της ζημιάς που μπορεί να προκαλέσει το συγκεκριμένο υγρό, αν και στο ντοκιμαντέρ στο οποίο αναφέρθηκε, φαίνονται ξεκάθαρα οι επιπτώσεις του στο πρόσωπο του θύματος.

«Μετά από κάποια εκπομπή που είδα στην τηλεόραση για επίθεση με βιτριόλι ως μέσο εκδίκησης μεταξύ γυναικών μου καρφώθηκε η ιδέα. Δεν σκέφτηκα ότι θα πεθάνει. Από τα ακούσματα που είχα δεν προτεινόταν σαν φονικό όπλο, μόνο ως μέσο εκδίκησης. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να καταπιεί. Δεν είμαι δολοφόνος, ουδέποτε το σκέφτηκα. Ήμουν υπάκουη στους νόμους και είχα ήρεμη ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία της.

To ντοκιμαντέρ από το οποίο πήρε την έμπνευση για την επίθεση με βιτριόλι η Έφη

Στο «Live News», o Βασίλης Λαμπρόπουλος υποστήριξε πως «έμπνευση» για την βιτριολίστρια αποτέλεσε ένα ντοκιμαντέρ του 2018, που παρουσίαζε την επίθεση με βιτριόλι σε μία κοπέλα για λόγους ζήλειας. Εκεί, μάλιστα, παρουσιάστηκε και το πρόσωπο του θύματος μετά την επίθεση.

Ένταση ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα και τον Σάκη Κεχαγιόγλου

Μετά την αναμέτρηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την Έφη Κακαράντζουλα μέσα στο δικαστήριο, το αρνητικό κλίμα ήρθε να συμπληρώσει μία φραστική διαμάχη ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα και τον Σάκη Κεχαγιόγλου, τους δύο συνηγόρους.

Σύμφωνα με την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο Απόστολος Λύτρας κάποια στιγμή είπε στον Σάκη Κεχαγιόγλου: «Σταματήστε το show».

Η ένταση ανάμεσα στους δύο δικηγόρους έγινε σε νομικό επίπεδο, με αφορμή τους δύο μάρτυρες που είχε ζητήσει η πολιτική αγωγή. Το δικαστήριο απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα και ο πρόεδρος του δικαστηρίου επέβαλε την τάξη ανάμεσα στους δύο συνηγόρους.

Η ένταση ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα και τον Σάκη Κεχαγιόγλου έγινε λίγο πριν κάνει την απολογία της η κατηγορούμενη.