Γλυκά Νερά: Εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα - Η μπομπονιέρα από τη βάφτιση της Λυδίας

Έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα - Η μπομπονιέρα από τη βάφτιση της Λυδίας

Το μεσημέρι της Κυριακής (17/10), η κόρη της άτυχης Κάρολαϊν που σκοτώθηκε βάναυσα από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, βαφτίστηκε στην Αλόννησο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η μικρή, πήρε το όνομα Λυδία, όνομα που είχε επιλέξει εδώ και καιρό η ίδια η Κάρολαϊν, ενώ την ίδια στιγμή βγαίνουν στην επιφάνεια ένα σωρό αποκαλύψεις για τον Μπάμπη και τη δράση του πριν τη δολοφονία της συζύγου του.

Το μυστήριο τελέστηκε στο εξωκλήσι του Κοιμητηρίου Αλοννήσου, πέντε μέτρα μακριά από τον τάφο της Κάρολαιν. Νονοί της Λυδίας ήταν τρεις συμμαθητές της Καρολάιν ενώ αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα της Χώρας της Αλοννήσου.

Η κάμερα του ALPHA και της εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκε στην Αλόννησο και κατέγραψε μερικά στιγμιότυπα της βάφτισης. Ανάμεσα σε αυτά και η μπομπονιέρα της.

Στιγμιότυπα από τη βάφτιση της Λυδίας στα Γλυκά Νερά

«Η Λυδία είναι μικρή, δεν ξέρει ακόμα την έννοια μπαμπάς, μαμά»

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί της Κυριακής (3/10) μία στενή φίλη της οικογένειας της Κάρολαϊν, η οποία βρίσκεται κοντά στην μικρή Λυδία. Όπως εξήγησε, το κοριτσάκι έχει μεγαλώσει και απολαμβάνει τις μέρες της στην Αλόννησο μαζί με την γιαγιά της.

Μάλιστα, η οικογενειακή φίλη αναφέρθηκε και στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι μένουν τις περισσότερες μέρες στην Αλόννησο για να είναι κοντά στην εγγονή τους.

«Την έχω επισκεφθεί μία φορά και έχουμε βρεθεί και έξω την προηγούμενη εβδομάδα. Μιλήσαμε για την καθημερινότητα της μικρής Λυδίας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τα παιδιά, να παίξει, να πάει στο πάρκο, τα φαγητά της, όλα αυτά, η ανάπτυξή της, το περιβάλλον της.

Το παιδί είναι μία χαρά. Έχει εγκλιματιστεί, έχει ψηλώσει, έχει μεγαλώσει. Το παιδί μεγαλώνει φυσιολογικά μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη. Πάνε παιδάκια και το επισκέπτονται και παίζουν. Είναι μία φυσιολογική ζωή.

Νομίζω είναι πολύ μικρό, δεν ξέρει ακόμα την έννοια μπαμπάς, μαμά. Να αναζητήσει και να ζητήσει. Δεν έχει και τον τρόπο να το εκφράσει ένα παιδί στους 9-10 μήνες που ήταν η Λυδία όταν έχασε τη μαμά της.

Η γιαγιά είναι υπέροχη, και από τη στιγμή που μεγάλωσε την Καρολάιν κι έβγαλε έναν ολοκληρωμένο και σωστό άνθρωπο, για το εγγόνι της θα κάνει 10 φορές περισσότερα πράγματα. Αγωνιά όπως κάθε γιαγιά, γιατί καταλαβαίνετε ότι είναι η μεγαλύτερη ευθύνη που έχει».

Όσον αφορά στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως «όλο το καλοκαίρι ήταν εδώ, γιατί έχουν σπίτι στην Αλόννησο και έκαναν χρήση του δικαιώματος που τους έδινε ο νόμος για τις επισκέψεις στο σπίτι της Σουζάνας».