Δήμητρα της Λέσβου: Όλα όσα έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Ραγδαίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δήμητρα της Λέσβου: Όλα όσα έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Καταιγιστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση της Δήμητρας της Λέσβου, όπου έχασε την ζωή της μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε αφού πρώτα είχε φύγει από το Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου.

Μέσα σε όλα ο ασυνείδητος οδηγός που την είχε χτυπήσει αντί να βοηθήσει αποφάσισε πως θα ήταν προτιμότερο για εκείνον να αφήσει το σώμα της στην άσφαλτο όπου έδινε μάχη για να κρατηθεί στην ζωή προκειμένου να "γλυτώσει".

Μάλιστα, στην "φόρα" έχουν βγει φωτογραφίες από το βράδυ του τροχαίου αλλά και σύμφωνα με την εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με την Ζήνα» η έκθεση του ιατροδικαστή "καίνε" τον οδηγό.

Η ιατροδικαστική έκθεση για την Δήμητρα της Λέσβου

Φωτογραφίες από το βράδυ του τροχαίου - Έτσι τον εγκατέλειψε ο 84χρονος

Η Δήμητρα της Λέσβου ή αλλιώς Δημήτρης Καλογιάννης πριν από λίγο καιρό είχε απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς μετά από την εξαφάνισή του από το Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου, την οποία δήλωσε κοντινό συγγενικό πρόσωπο, ταυτοποιήθηκε μετά από αρκετό καιρό πως είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη.

Μάλιστα, από τις 9 Απριλίου είχε ενταφιαστεί ως αγνώστου ταυτότητας ενώ από την άλλη σχεδόν όλη η Ελλάδα τον αναζητούσε. Μάλιστα, στο φως της επιφάνειας ήρθαν για πρώτη φορά ντοκουμέντα από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο πραγματογνώμονες κατάφεραν να ακτινογραφήσουν τις κινήσεις του 84χρονου οδηγού της μαύρης Mercedes, που αμέσως μετά την παράσυρση της «Δήμητρας της Λέσβου» όχι μόνο δεν σταμάτησε να βοηθήσει άλλα έφυγε και 1.9 χιλιόμετρα μακριά, στάθμευσε το όχημα στη λεωφόρο Συγγρού κατέβηκε κάτω «ξεκόλλησε» τα απομεινάρια από τα ρούχα του άτυχου Δημήτρη Καλογιάννη που ψυχορραγούσε αβοήθητος στην άσφαλτο και τα πέταξε στο πεζοδρόμιο.

Τα πορίσματα αναφέρουν: «Το αυτοκίνητο από το συμβάν έφερε ζημιές στο δεξί μέρος της εμπρόσθιας πλευράς και στη δεξιά πλευρά του.

Συγκεκριμένα έφερε ζημίες στον εμπρόσθιο δεξί φανό, στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, στον εμπρόσθιο δεξί θόλο, στο δεξί τόξο, στον δεξί καθρέπτη, και στην εμπρόσθια δεξιά πόρτα. Το σύστημα πέδησης, ανάρτησης και διεύθυνσης εξετάστηκαν μακροσκοπικά-εμπειρικά χωρίς να παρουσιάζουν κάποιο εμφανή πρόβλημα.

Δήμητρα της Λέσβου - Εξελίξεις με το τροχαίο

Τροχαίο: Τι λέει το πόρισμα

Δήμητρα της Λέσβου

Τον πόρισμα για το τροχαίο με την Δήμητρα της Λέσβου