Ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Λεβέντη - Έχει αποσωληνωθεί

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Λεβέντη - Έχει αποσωληνωθεί

Ο Βασίλης Λεβέντης παραμένει για 25η ημέρα στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Μέσα σε όλα η κατάσταση της υγείας του φαίνεται πως σιγά -σιγά επανέρχεται στα φυσιολογικά της καθώς ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν είχε εμβολιαστεί (δείτε εδώ γιατί).

Αισιοδοξία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη που έχει επαφή με το περιβάλλον, καθώς αποσωληνώθηκε. Μάλιστα, τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι ενθαρρυντικά για την πορεία της υγείας του καθώς αναπνέει μόνος του μέσω τραχειοστομίας.

Η οικογένεια του κ. Λεβέντη είναι αισιόδοξη καθώς ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει ανοίξει τα μάτια του και ανταποκρίνεται σε όσα του λένε οι γιατροί.

Βασίλης Λεβέντης - Εξελίξεις με την υγεία του

Η σπαρακτική ανάρτηση του γιου του, Μάριου

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει ο Βασίλης Λεβέντης και η οικογένεια του. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρώην βουλευτής, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ.

Η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία και το οι αυτές οι ώρες είναι κρίσιμες για την υγεία του. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει υποκείμενο νόσημα. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει κάνει το εμβόλιο, ενώ πηγές του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρουν ότι ποτέ δεν είχε κρύψει ότι είναι κατά των εμβολιασμών.

Πριν από μερικές ώρες, ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης, με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook ζήτησε από όλους να προσευχηθούν για τον πατέρα του που παλεύει με τον κορωνοϊό με σκοπό να κρατηθεί στη ζωή.

«Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορονοϊό. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας. Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή», έγραψε ο Μάριος Γεωργιάδης.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο...

Posted by Marios Georgiadis on Sunday, September 26, 2021