Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πατέρας τεσσάρων παιδιών έβαλε τέλος στην ζωή του

Εντοπίστηκε από τη γυναίκα και τον αδερφό του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πατέρας τεσσάρων παιδιών έβαλε τέλος στην ζωή του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για μια τραγωδία η οποία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 21/10 στο Ηράκλειο στην περιοχή Αχαρνές καθώς ένας 34χρονος πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 34χρονος αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού στο σπίτι του. Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε από συγγενικά του πρόσωπα, τη γυναίκα του και τον αδερφό του, τα οποία σε κατάσταση σοκ ενημέρωσαν τις αρχές.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24 είχε απειλήσει και στο παρελθόν ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο αυτόχειρας άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της πράξης του. Από την άλλη πριν από λίγες ημέρες ένας 27χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει από τη ταράτσα.

Τραγωδία στην Αργολίδα: «Δεν αντέχω άλλο» - Το σημείωμα του 78χρονου που σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Μια ακόμη τραγωδία σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ (30/9) στην Αργολίδα με την δολοφονία μιας γυναίκας από τον ηλικιωμένο σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ολα τα στοιχεία παραπέμπουν σε οικογενειακή τραγωδία. Ο 78χρονος σκότωσε την 75χρονη σύζυγό του, η οποία έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Αργά χθες το βράδυ ο 78χρονος επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα και ανέφερε ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού, βρήκαν νεκρό τον 78χρονο, ενώ σε δωμάτιο του σπιτιού βρήκαν νεκρή και την 75χρονη σύζυγό του. Η γυναίκα ήταν τυλιγμένη σε χαλί και στον λαιμό της είχε θηλιά.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 78χρονος φέρεται να αυτοκτόνησε διά απαγχονισμού. Στο σπίτι βρέθηκε και σημείωμα του δράστη και αυτόχειρα που έγραφε «υπαίτιος είμαι εγώ». Φέρεται επίσης να έγραφε ότι δεν αντέχει άλλο και να ζητά συγγνώμη από τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού καθώς η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και τα σπίτια είναι απομονωμένα, το μοναδικό στοιχείο που έχει η Αστυνομία είναι το σημείωμα που. άφησε ο 75χρονος άντρας όπου μεταξύ άλλων έγραφε πως η σύζυγός του τα τελευταία χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ και δεν άντεχε άλλο αυτήν την κατάσταση ενώ ταυτόχρονα ζητούσε συγγνώμη από τα παιδιά του.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων έμενε τα τελευταία χρόνια στην περιοχή του Πορτοχελίου καθώς το σπίτι στον οικισμό της Βερβερούντας το είχε αγοράσει ως εξοχική κατοικία ενώ έμεναν στην Αθήνα.

Τραγωδία στην Αργολίδα