Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

28η Οκτωβρίου: Οριστικό για τις παρελάσεις - Η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών

Με ποιον τρόπο θα γίνουν;

28η Οκτωβρίου: Οριστικό για τις παρελάσεις - Η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών
Ενημέρωση 22.10.2021 13:05
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά την μεγάλη αναστάτωση που δημιουργήθηκε για τον τρόπο διεξαγωγής των παρελάσεων, το υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία εξήγησε αναλυτικά πώς θα γίνουν οι παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών

Αναφορικά με τη διεξαγωγή των παρελάσεων και των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και επειδή διακινούνται ανυπόστατες φήμες περί μη διεξαγωγής των μαθητικών παρελάσεων, επισημαίνεται ότι συνεχίζουν να ισχύουν στο ακέραιο τα όσα προβλέπονται στη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που εξεδόθη στις 13 Οκτωβρίου 2021.

Επομένως, οι μαθητικές παρελάσεις παντού θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Διευκρινίζεται ότι η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται παραδοσιακά στις 27 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί επίσης κανονικά. Στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα παρελάσουν μόνο στρατιωτικά τμήματα. Όλες οι παρελάσεις θα έχουν μέγιστη χρονική διάρκεια 60 λεπτών.

Σημειώνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Η έκπληξη που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί, αναμένεται να υπάρξει και ένα δρώμενο έκπληξη.

Όπως αναφέρει ο “Βηματοδότης” τα δοκιμαστικά έχουν ξεκινήσει με την παρέλαση να προσομοιάζει στην αντίστοιχη της 25ης Μαρτίου αλλά να περιέχει και μία έκπληξη.

Συγκεκριμένα εκτός από την επίδειξη από ένα F-16 της ομάδας “Ζευς” θα υπάρξει και η προσγείωση ενός αλεξιπτωτιστή ελευθέρας πτώσης με την ελληνική σημαία δεμένη στο πόδι του, μπροστά στην εξέδρα των επισήμων.

Όπως αναφέρει μάλιστα η στήλη ο αλεξιπτωτιστής θα παραδώσει τη σημαία στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αιγάλεω: Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ ο 20χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του

Υπόθεση βιτριόλι: Έλιωσε το πρόσωπο της Ιωάννας και μετά χάζευε πορνό - Νέα στοιχεία σοκ!

Share