Γλυκά Νερά: Ξέσπασε ο Μπάμπης μέσα από την φυλακή - Τι συνέβη;

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις που τον "καίνε" - Με ποια γυναίκα είχε εμμονή;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Ξέσπασε ο Μπάμπης μέσα από την φυλακή - Τι συνέβη;

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 23/10 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA ενώ δεν έλειψαν και οι άκρως συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά όπου ο δολοφόνος της ήταν ο ίδιος της ο σύζυγος.

Έτσι λοιπόν, η Αγγελική Νικολούλη η οποία βρίσκεται αρκετά χρόνια στο τιμόνι της παρουσίασης στην συγκεκριμένη εκπομπή. Η ίδια μίλησε τηλεφωνικά με πρώην σύντροφο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που αποκάλυψε ότι είχε σχέση μαζί του το 2015 και ότι αυτή διακόπηκε τον Ιούνιο του 2016.

Η ίδια εξήγησε πως ο πιλότος είχε εμμονή μαζί της και πως επιχειρούσε να επικοινωνήσει με εκείνη πολλές φορές, ακόμα και δύο εβδομάδες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και διέψευσε πως ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είχε οποιαδήποτε σχέση κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Καρολάιν.

«Δεν ήταν σε παράλληλη σχέση ο εντολέας μου με κάποια άλλη γυναίκα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη δικογραφία. Δεν ξέρουμε ποιο άτομο είναι που έκανε αυτή τη μαρτυρία. Είναι ψευδές ότι τη διεκδικούσε ενώ είχαν χωρίσει και ήταν με την Καρολάιν.

Η συγκεκριμένη μάρτυρας θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πάει στην ανακριτική αρχή, αλλά δεν πήγε. Επικοινώνησα με τον εντολέα μου πριν βγω στην εκπομπή της και με διαβεβαίωσε για όσα σας λέω. Διαψεύδει οποιαδήποτε επικοινωνία κατά τη διάρκεια του γάμου του και ότι υπήρχε θέμα εμμονής με άλλη γυναίκα.

Δεν αμφισβητώ τα όσα λέει η κυρία, ας πάει να καταθέσει. Δεν μπορούμε να αξιολογούμε ανώνυμες καταθέσεις. Η δικογραφία ήταν 4-5 μήνες ανοιχτή για την οποιαδήποτε κατάθεση. Αφού έκλεισε, εμφανίστηκαν αυτές οι μαρτυρίες».

Οι δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Η Λυδία είναι μικρή, δεν ξέρει ακόμα την έννοια μπαμπάς, μαμά»

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί της Κυριακής (3/10) μία στενή φίλη της οικογένειας της Κάρολαϊν, η οποία βρίσκεται κοντά στην μικρή Λυδία. Όπως εξήγησε, το κοριτσάκι έχει μεγαλώσει και απολαμβάνει τις μέρες της στην Αλόννησο μαζί με την γιαγιά της.

Μάλιστα, η οικογενειακή φίλη αναφέρθηκε και στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι μένουν τις περισσότερες μέρες στην Αλόννησο για να είναι κοντά στην εγγονή τους.

«Την έχω επισκεφθεί μία φορά και έχουμε βρεθεί και έξω την προηγούμενη εβδομάδα. Μιλήσαμε για την καθημερινότητα της μικρής Λυδίας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τα παιδιά, να παίξει, να πάει στο πάρκο, τα φαγητά της, όλα αυτά, η ανάπτυξή της, το περιβάλλον της.

Το παιδί είναι μία χαρά. Έχει εγκλιματιστεί, έχει ψηλώσει, έχει μεγαλώσει. Το παιδί μεγαλώνει φυσιολογικά μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη. Πάνε παιδάκια και το επισκέπτονται και παίζουν. Είναι μία φυσιολογική ζωή.

Νομίζω είναι πολύ μικρό, δεν ξέρει ακόμα την έννοια μπαμπάς, μαμά. Να αναζητήσει και να ζητήσει. Δεν έχει και τον τρόπο να το εκφράσει ένα παιδί στους 9-10 μήνες που ήταν η Λυδία όταν έχασε τη μαμά της.

Η γιαγιά είναι υπέροχη, και από τη στιγμή που μεγάλωσε την Καρολάιν κι έβγαλε έναν ολοκληρωμένο και σωστό άνθρωπο, για το εγγόνι της θα κάνει 10 φορές περισσότερα πράγματα. Αγωνιά όπως κάθε γιαγιά, γιατί καταλαβαίνετε ότι είναι η μεγαλύτερη ευθύνη που έχει».

Όσον αφορά στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως «όλο το καλοκαίρι ήταν εδώ, γιατί έχουν σπίτι στην Αλόννησο και έκαναν χρήση του δικαιώματος που τους έδινε ο νόμος για τις επισκέψεις στο σπίτι της Σουζάνας».