Πυροβολισμοί Νέα Κηφισιά: «Ο σατανάς τον έβαλε» να πυροβολήσει τους δύο υπαλλήλους

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πυροβολισμοί Νέα Κηφισιά: «Ο σατανάς τον έβαλε» να πυροβολήσει τους δύο υπαλλήλους

Νεκρός βρέθηκε ένας 43χρονος εργαζόμενος αλλά και ένας ακόμη τραυματίας μετά από την επίθεση ενός δράστη αφού πυροβόλησε εναντίον των δύο υπαλλήλων εταιρείας φυσικού αερίου, υποστηρίζοντας ότι «με έβαλε ο σατανάς να το κάνω» και ότι «μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία».

Ο δράστης άδειασε το όπλο του πάνω στους δύο υπαλλήλους και αμέσως μετά πήγε στο σπίτι του, το γέμισε πάλι με σφαίρες και επέστρεψε για να συνεχίσει το έργο του. Ωστόσο, οι αρχές βρέθηκαν πολύ γρήγορα στο σημείο, εντόπισαν τον δράστη πριν επαναλάβει τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με το protothema.fr όταν τον έπιασαν φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!». Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου: Συγκλονίζει η μαρτυρία θύματος

Σοκάρει η μαρτυρία ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων από την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε νωρίς της Τετάρτη στου Ζωγράφου. (Δείτε εδώ καρέ καρέ την στιγμή)

Όπως ανέφερε ο νεαρός άντρας, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς έτυχε να βρίσκεται εκείνη την στιγμή ένας πνευμονολόγος, ο οποίος έσπευσε για να τον βοηθήσει. Από την άλλη πλευρά επισημαίνει πως του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι ενώ είχε ακατάσχετη αιμορραγία, ο κόσμος άργησε αρκετά να έρθει κοντά του για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Τόνισε κιόλας πως ο ίδιος έχει ζήσει σχεδόν 33 χρόνια σε αυτή τη γειτονιά

Ωστόσο, ευχαριστεί πολύ τους γιατρούς από το «Λαϊκό» και τον «Ευαγγελισμό», οι οποίοι τον πρόσεξαν από την πρώτη στιγμή, όπως επίσης και δύο άτομα από την ομάδα Δίας οι οποίοι του έδιναν κουράγιο ενώ περίμενε το ασθενοφόρο.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του:

«Aν έχεις τύχη διάβαινε δεν λένε....Ε εγώ σήμερα δεν είχα, βρέθηκα στα καλά καθούμενα σφαγμένος με κουζινομάχαιρο στον πνεύμονα και στο χέρι.

Ήμουν το τελευταίο θύμα ίσως ενός άλλου θύματος, ενός ψυχικά πάσχοντα που από ότι μαθαίνω, το είχε σκάσει από το Δαφνί πριν αρκετό καιρό.

Μου κάνει εντύπωση ότι δεν με προειδοποίησε κάνεις από τον παρευρισκόμενο κόσμο έτσι ώστε να προστατευτώ, όπως και το ότι ενώ είχα ακατάσχετη αιμορραγία, ο κόσμος άργησε να έρθει κοντά μου, σε μια γειτονιά που έχω ζήσει 33 χρόνια. Μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός, καθώς έτυχε να βρίσκεται στο σημείο ένας πνευμονολόγος όπου έσπευσε να με βοηθήσει και ήταν έτοιμος να με τρυπήσει με μια μεγάλη βελόνα, αν η αναπνοή μου δυσκόλευε και άλλο αυτή τη μιάμιση ώρα που περίμενα το ασθενοφόρο, αλλά και γιατί μου έδινε κουράγιο, όπως και μια κοπέλα και ένα αγόρι από την ομάδα Δίας. Οι γιατροί στο λαϊκό και μετά το χειρουργείο στον Ευαγγελισμό πέσανε πάνω μου αμέσως και τους ευχαριστώ. Ευχαριστώ όλους για την στήριξη, θα σας απαντάω με καρδούλες».