Νέα Ερυθραία: Σοκαριστικές οι αποκαλύψεις για τον «σαμουράι» - «Κακοποιούσε και τη μητέρα του, έπρεπε να είναι στο ψυχιατρείο»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νέα Ερυθραία: Σοκαριστικές οι αποκαλύψεις για τον «σαμουράι» - «Κακοποιούσε και τη μητέρα του, έπρεπε να είναι στο ψυχιατρείο»

Το περιστατικό στην Νέα Ερυθραία με την δολοφονία του 43χρονου από έναν «σαμουράι» έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο καθώς οι εξελίξεις της υπόθεσης είναι καταιγιστικές.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα πριν αρχίσει να πυροβολεί κατά του 43χρονου μονολογούσε «πώς έχεις βάλει τον εργάτη σου να μου κάνει μαύρη μαγεία».

Μετά τη σύλληψή του, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας σε απόπειρα και τετελεσμένη, κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Σημειώνεται ότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αρχές στην οικία του βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο που αποτελούνταν από περίστροφο, τσεκούρια, σπαθιά. Ακόμα και άνθρωποι του περιβάλλοντος του παραδέχονται μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πώς ο 40χρονος έχρηζε παρακολούθησης.

«Έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια στο ψυχιατρείο. Θα έπρεπε να έχουν μεριμνήσει κάποιοι έστω και παρά τη θέλησή του, να κλειστεί σε κλινική. Είχε παραισθήσεις. Έβλεπε να τον ζώνουν εκατοντάδες αράχνες. Όταν είχε νέα ψυχωτικά επεισόδια, εμμονές μπήκε για δεύτερη φορά στο ψυχιατρείο» ανέφερε οικογενειακός φίλος του 40χρονου.

Όπως αποκαλύπτεται ακόμα και η μητέρα του 40χρονου, συνταξιούχος γιατρός, δεν ήταν κατάκοιτη, αλλά φοβόταν να μιλήσει, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ο γιος της την κακοποιούσε.

«Η μητέρα του μού λέει τρέμω να ανοίξει η πόρτα και να μπει ο γιος μου… Της λέω, σε κακοποιεί λεκτικά; ναι… Μήπως και κάτι παραπάνω; Και κάτι παραπάνω...»,. ανέφερε γειτόνισσα.

Το χρονικό της υπόθεσης στη Νέα Ερυθραία

Νεκρός βρέθηκε ένας 43χρονος εργαζόμενος αλλά και ένας ακόμη τραυματίας μετά από την επίθεση ενός δράστη αφού πυροβόλησε εναντίον των δύο υπαλλήλων εταιρείας φυσικού αερίου, υποστηρίζοντας ότι «με έβαλε ο σατανάς να το κάνω» και ότι «μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία».

Ο δράστης άδειασε το όπλο του πάνω στους δύο υπαλλήλους και αμέσως μετά πήγε στο σπίτι του, το γέμισε πάλι με σφαίρες και επέστρεψε για να συνεχίσει το έργο του. Ωστόσο, οι αρχές βρέθηκαν πολύ γρήγορα στο σημείο, εντόπισαν τον δράστη πριν επαναλάβει τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με το protothema.fr όταν τον έπιασαν φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!». Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.