Επίθεση με βιτριόλι: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου

Το ελαφρυντικό που ζήτησε η κατηγορούμενη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επίθεση με βιτριόλι: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου

Με τις αγορεύσεις των δικηγόρων της υπεράσπισης ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την Έφη Κ. Το δικαστήριο βρίσκεται σε διάσκεψη για να εκδώσει την αποφασή του για την ποινική μεταχείριση της κατηγορουμένης.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης ζήτησε το λόγο για να απαντήσει στον συνήγορο της κατηγορουμένης και σε σχετικά επιχειρήματα που εκείνος προέβαλε για να καταδείξει τη μη ανθρωποκτόνο πρόθεση της εντολέας του.

«Η κατηγορούμενη δεν ήθελε να καταστρέψει το πρόσωπο της Ιωάννας, τη ζωή της κατέστρεψε. Ρίχνοντας στο πρόσωπο το καυστικό υγρό, αποδέχονταν ότι μπορεί να το εισπνεύσει, να το καταπιεί, να πάει στον τράχηλο και να πεθάνει» είπε ο εισαγγελέας στη δευτερολογία του και πρόσθεσε: «Ήταν εκδίκηση που έφθανε ακόμη και μέχρι την αποδοχή του θανάτου».

Το ελαφρυντικό που ζήτησε η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι

Την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου ζήτησε για την 36χρονη, Έφη Κακαράντζουλα κατηγορούμενη της επίθεσης με βιτριόλι ο συνήγορος της και όχι αυτό της ειλικρινούς μεταμέλειας η της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Συγκλονίζει η στάση της Έφης στη φυλακή - Έκλεβε στη φυλακή λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας

Οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση με βιτριόλι είναι άκρως καταιγιστικές μέρα με την μέρα καθώς πέρα από την αμετανόητη στάση της Έφης όπου αναφέρθηκε και ο ξάδερφός της, ο Εισαγγελέας ήταν επίσης καταπέλτης καθώς την έπιασαν να κλέβει στην φυλακή.

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν από συγκρατούμενές της, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής, αποκάλυψε πως... Δείτε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr