Γυναικοκτονία Κρήτη: Συγκλονίζει η κόρη του θύματος - «Η μητέρα μου ήταν πάντα δίπλα μας»

«Πίστευα ότι ο πατέρας μου ένιωθε πληγωμένος, προδομένος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία Κρήτη: Συγκλονίζει η κόρη του θύματος - «Η μητέρα μου ήταν πάντα δίπλα μας»

Η κηδεία της 48χρονης Νεκταρίας που έφυγε από τα χέρια του πρώην συζύγου της στην Ιεράπετρα, πραγματοποιήθηκε χθες (30/10) σε κλίμα οδύνης και λίγες ώρες αργότερα, η κόρη του θύματος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Mega.

Οι δηλώσεις της κόρης της 48χρονης Νεκταρίας για τη γυναικοκτονία στην Κρήτη

«Η μάνα μου όντως, δεν υπήρχε στιγμή που να έλειπε από δίπλα μας. Οτιδήποτε κι αν κάναμε, οτιδήποτε χρειαζόμασταν, είτε από ψυχολογική υποστήριξη, είτε χρηματική είτε νοσοκομειακή, ήτανε εκεί. Από τα χειρότερα μέχρι τα καλύτερα δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει.

Οι γονείς μου μένανε μαζί μέχρι και τον Μάρτιο. Η μαμά μου έφυγε από το σπίτι. Εγώ έχω γυρίσει στην Κρήτη τον τελευταίο ένα χρόνο. Το κάθε σπίτι έχει τα καλά και τα κακά, έτσι είχαμε κι εμείς. Αλλά όχι τόσο όσο να μπορούσε να φτάσει εκεί πέρα ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ξέρω ότι πάνω στα νεύρα του ο καθένας λέει πολλά. Πίστευα ότι ο πατέρας μου ένιωθε πληγωμένος, προδομένος», είπε χαρακτηριστικά.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον 54χρονο συζυγοκτόνο

Εξιτήριο θα λάβει, εκτός απροόπτου, το πρωί της Κυριακής ο δράστης της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα. Ο 54χρονος, που έστησε καρτέρι στην εν διαστάσει σύζυγό του και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, νοσηλεύεται από χθες φρουρούμενος στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με το Creta24, ο δράστης έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ένα επιφανειακό και ένα λίγο πιο βαθύ, και για το λόγο αυτό παρέμεινε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ωστόσο, αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, και στη συνέχεια... Διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr