Χαλάνδρι: Νέες αποκαλύψεις από τον πρώην σύντροφο της εικαστικού

«Είχα κάνει και εγώ αίτηση ασφαλιστικών μέτρων»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χαλάνδρι: Νέες αποκαλύψεις από τον πρώην σύντροφο της εικαστικού

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί με την επίθεση που δέχτηκε ο 68χρονος γιατρός από την μητέρα του παιδιού του στο Χαλάνδρι καθώς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος. Μεταξύ άλλων, στην εκπομπή “Live News” μίλησε πρώην σύντροφος της εικαστικού όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

Οι δηλώσεις του πρώην συντρόφου της εικαστικού

«Είχε γίνει επιθετική, είχα κάνει και εγώ αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, παρόλα αυτά στην ουσία το αναίρεσα προσπαθώντας να τη βοηθήσω.

Στο παρελθόν κινήθηκε εναντίον μου, δηλαδή δεν είχε αντίληψη των πραγμάτων. Είχαν γίνει διάφορα επεισόδια. Ήθελε να πάρει τον νόμο στα χέρια της για να πάει το παιδί στην αστυνομία. Ήταν παράλογη, εμμονική, δεν ήταν λογική. Όλους τους έβλεπε εχθρούς».

Παράλληλα στην εκπομπή μίλησε ένας από τους στενότερους φίλους του 68χρονου γιατρού, ο οποίος περιέγραψε τη δικαστική διαμάχη της δράστιδας και του θύματος.

«Υπάρχει μια δικαστική διαμάχη μεταξύ τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η 49χρονη είχε καταδικαστεί πριν από περίπου 5 χρόνια σε 10 μηνών φυλάκιση για εκβιασμό απέναντι στον γιατρό. Εκκρεμούν πάρα πολλές μηνύσεις απέναντί της και από το γιατρό και από τη σύζυγό του, την οποία έχει χτυπήσει δυο φορές.

Η κυρία αυτή ζει εκβιάζοντας και αποσπώντας λεφτά. Του γιατρού του έχει πάρει πάνω από 100.000 ευρώ. Πήγαινε διαρκώς στο ιατρείο και στο νοσοκομείο όπου εργάζεται ο γιατρός και έκανε επανειλημμένως φασαρίες.

Τον έχει χτυπήσει μέσα στο νοσοκομείο. Φασαρίες και κάτω από το σπίτι του γιατρού. Για να τον ρεζιλέψει φώναζε στην γειτονιά, ‘θα σε καταστρέψω οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά. Και το έχει βάλει σε εφαρμογή αυτό το σχέδιο. Δηλαδή όλη η οικογένειά του ζούνε ένα δράμα», είπε ο φίλος του τραυματισμένου γιατρού.

«Με απειλούσε πως θα έλεγε ότι τη βίαζα και κακοποιούσα το παιδί» - Τι αποκάλυψε ο γιατρός για την 49χρονη πρώην του

Η ιστορία πίσω από τους πυροβολισμούς του οφθαλμιάτρου στο Χαλάνδρι είναι συγκλονιστική και έχει παρελθόν. Η γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε σχέση με τον οφθαλμίατρο, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα κορίτσι, 13 ετών. Προφανώς, η ζήλεια ήταν το κίνητρο για την πράξη της, καθώς ο γιατρός είχε μαζί της ένα παιδί, την επιμέλεια του οποίου είχε αναλάβει ο ίδιος και η Αγγλίδα σύζυγός του.

Πριν από τέσσερα χρόνια η Espresso είχε ασχοληθεί με το θέμα γράφοντας στο αναλυτικό ρεπορτάζ: «Στα μαχαίρια για την επιμέλεια του παιδιού, καρπού της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσαν για περίπου δύο χρόνια (σ.σ. το ρεπορτάζ είχε γραφτεί το 10/10/2017), βρίσκονται ένας μεγαλογιατρός των βορείων προαστίων και η εικαστικός Κλ.Τσ.».

Τότε ο γιατρός είχε δώσει συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και ανέφερε ότι η εικαστικός τον απειλούσε και έμεινε επίτηδες έγκυος, πως είχε κρύψει ότι ήταν παντρεμένη και την καταγωγή της. Σήμερα (12/11) η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έπαιξε αποσπάσματα από 'κεινη τη συνέντευξη του γιατρού. «Είχε σκοπό εξ αρχής να μείνει έγκυος και προφανώς το έκανε και για οικονομικούς λόγους και για να βρει τρόπο να μείνει στην Ελλάδα. Μου έλεγε θα σε... Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr!