Χαλάνδρι: Προφυλακιστέα η 49χρονη εικαστικός

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαλάνδρι: Προφυλακιστέα η 49χρονη εικαστικός

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 49χρονης εικαστικού που πριν από μερικές μέρες πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι μπροστά στο παιδί τους. Η 49χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα.

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της η 49χρονη εικαστικός

Πληροφορίες αναφέρουν πως η κατηγορούμενη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια, στην απολογία της αρνήθηκε ότι έστησε καρτέρι θανάτου στον γιατρό με τον οποίο είχε πολύχρονη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της κόρης τους.

Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το όπλο δεν ήταν δικό της αλλά του γιατρού και πως βρέθηκε σε άμυνα, ενώ την ίδια στιγμή εξελίξεις υπάρχουν και με την κατάσταση της υγείας του γιατρού.

Ωστόσο ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της και την έκριναν προφυλακιστέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη φέρεται να αρνήθηκε να υποβάλει αίτημα για να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Η άγνωστη σχέση του Ανδρέα Φουστάνου με την 49χρονη

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Ανδρέας Φουστάνος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην άγνωστη γνωριμία του με την 49χρονη εικαστικό που πριν από λίγες μέρες πυροβόλησε τον πρώην της στο Χαλάνδρι μπροστά στο παιδί τους.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός δεν εξήγησε ακριβώς τι ήταν η σχέση που είχαν μεταξύ τους ενώ δεν περίμενε να ακούσει πως η 49χρονη έχει στο προφίλ της στο Facebook κοινές τους φωτογραφίες.

«Την έχω γνωρίσει την κατηγορούμενη. Ένας ευχάριστος άνθρωπος ήταν όταν την γνώρισα εγώ. Τίποτα άλλο. Άλλες εποχές. Πάνω από 15 χρόνια. Άμα γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ξαφνικά ακούς μια τέτοια ιστορία. Έχουν δει τόσα τα μάτια μου σε αυτή τη ζωή που όλα μπορεί να συμβούν. Διήρκησε πολύ λίγο η μεταξύ μας σχέση», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Φουστάνος.