Συνελήφθη ο Κώστας Ραπτόπουλος

Με χειροπέδες έξω από τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συνελήφθη  ο Κώστας Ραπτόπουλος

Το πρωί της Τρίτης 23/11 έγινε γνωστό πως ο Κώστας Ραπτόπουλος συνελήφθη έξω από τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού Metropolis στον οποίο εργάζεται.

Πιο συγκεκριμένα, η μήνυση κατά του γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου έγινε από πολίτη για εξύβριση, απειλή, φθορά ξένης περιουσίας και σωματική βλάβη. Μάλιστα, αυτή την ώρα βρίσκεται στο Α.Τ. Καλαμαριάς.

Λίγα λόγια για τον Κώστα Ραπτόπουλο

Ο Κωστής Ραπτόπουλος (Τούμπα Θεσσαλονίκης, 17 Φεβρουαρίου 1968), είναι Έλληνας δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, αθλητικογράφος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει και σε ταινίες.

Κώστας Ραπτόπουλος - Σύλληψη

Αρχικά ασχολιόταν με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και μετέπειτα εργάστηκε στο Scan tv ως ρεπόρτερ του Άρη όπου και έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλονίκης. Από το 2001 εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο metropolis 95,5. Σήμερα κάνει καθημερινά εκπομπές το πρωί μαζί με τον Νίκο Κουλιανό (Ραπ and Κουλ Show) και το απόγευμα μαζί με τον Γρηγόρη Κόκκινο (Της Κακομοίρας).

Για μερικά χρόνια, μέχρι τον Ιούνιο του 2020, παρουσίαζε αθλητική εκπομπή με τον Γιάννη Καρατζαφέρη και τον Νίκο Αλέφαντο στο ΑΡΤ TV. Επίσης, κάνει εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης κάθε Κυριακή βράδυ, το Europe 1, μαζί με φίλους του.

Επίσης, πραγματοποιεί κάθε Δευτέρα τις ζωντανές εκπομπές «Λαικό Δικαστήριο» μέσα από καφενείο της Κάτω Τούμπας, όπου συνομιλεί με θαμώνες του μαγαζιού σχολιάζοντας διάφορα ποδοσφαιρικά και όχι μόνο γεγονότα, εκπομπές οι οποίες μεταδίδονται διαδικτυακά.

Είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Άρη Δημήτρη Ραπτόπουλου και η ενασχόληση του με τα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας ξεκίνησε περίπου στα μέσα της δεκαετίας του '90.