"Ουρές" στα Lidl - Στα πατώματα οι τιμές για τα χριστουγεννιάτικα από τις 29/11

Ετοιμαστείτε να κάνετε τα ψώνια σας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Μπορεί η Black Friday με τις εκπτώσεις της να τελείωσε ωστόσο από αύριο (29/11) ξεκινάει νέο... κύμα ποσφορών στη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Lidl και μάλιστα σε πολλά χριστουγεννιάτικα προϊόντα.

Ο Δεκέμβρης ξεκινάει και σιγά σιγά όλοι ξεκινάμε να στολίζουμε το σπίτι μας. Επομένως δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το να να πάτε να κάνετε τα ψώνια σας και να γεμίσετε το σπίτι σας με τα πιο στιλάτα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Βέβαια πέρα από χριστουγεννιάτικα στολίδια, από αύριο (29/11) μπορείς να βρεις σε προσφορά στα Lidl ένα σωρό προϊόντα για το νοικοκυριό σου (δες τα εδώ).

Οι εκπτώσεις των Lidl στα χριστουγεννιάτικα

Lidl εκπτώσεις Χριστουγεννιάτικα

Η ενημέρωση των Lidl για ψευδείς διαγωνισμούς

Η εταιρεία Lidl, όπως φαίνεται, εδώ και λίγο καιρό δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα. Αφού ένα της κατάστημα χτυπήθηκε κάποιες ημέρες πριν (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη), τώρα έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση των σούπερ μάρκετ που θα διαβάσετε παρακάτω, κάποιοι χρησιμοποιούν την επωνυμία της σε συνδυασμό με ψεύτικους διαγωνισμούς και προσπαθούν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία από το κοινό.

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση ψεύτικων σελίδων ή λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που με την παράνομη χρήση του λογότυπου ή/και της ονομασίας της Lidl Ελλάς επιχειρούν να παραπλανήσουν χρήστες του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, με αφορμή κάποιον υπαρκτό διαγωνισμό της εταιρείας μας και με την πρόφαση ανάδειξης των νικητών ζητούν από τους χρήστες να εισάγουν προσωπικά τους στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, αριθμό τηλεφώνου κτλ.

Για τη δική σας προστασία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για όλους τους διαγωνισμούς μας υπάρχουν πάντα αναρτημένοι όροι στην ιστοσελίδα μας https://www.lidl-hellas.gr/ και η επικοινωνία με τους νικητές γίνεται πάντα με τη λήξη του διαγωνισμού και αποκλειστικά μέσω των επίσημων καναλιών της Lidl Ελλάς.

TAGS