Θεσσαλονίκη: Άντρας μαχαίρωσε γυναίκα και τον γιο της

Νέο αιματηρό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Άντρας μαχαίρωσε γυναίκα και τον γιο της

Νέος συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Δάφνης 3 καθώς ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στην γυναίκα του ενώ στη συνέχεια, μαχαίρωσε και τον γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, το ζευγάρι Βούλγαρων λογομάχησε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και στη συνέχεια ο 50χρονος άντρας μαχαίρωσε τη γυναίκα και τον γιό της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε μόλις λίγες μέρες μετά τον πυροβολισμό του γιατρού στο Χαλάνδρι από την πρώην σύντροφό του.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Lacta: Το συγκλονιστικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Η 25η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών και έτσι η Lacta, σε συνεργασία με το Κέντρο Γυναικείων Ερευνών και Μελετών Διοτίμα, δημιούργησαν ένα βίντεο "γροθιά στο στομάχι" για τις κακοποιητικές σχέσεις, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και σε δολοφονίες.

Μέχρι στιγμής, μέσα στο 2021 έχουν γίνει 13 γυναικοκτονίες από ανθρώπους που υποτίθεται πως αγαπούσαν τις γυναίκες που σκότωσαν. Η υπόθεση που συζητήθηκε περισσότερο από αυτές, και αποτέλεσε σύμβολο της χρονιάς, ήταν αυτή της δολοφονίας της Κάρολαϊν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στην μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Στο νέο βίντεο που δημοσίευσε η Lacta, πρωταγωνιστές είναι η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Έκτορας Λιάτσος. Μέσα σε 4 λεπτά, καταγράφεται μία καταστροφική σχέση, η οποία ξεκινάει από ζήλεια και καταπιεστική συμπεριφορά, οδηγείται στη βία και καταλήγει στον φόνο, όταν η κοπέλα ανακοινώνει στον κακοποιητικό σύντροφό της πως θέλει να τον αφήσει.

«Δε θα σε αφήσω ποτέ», της λέει και λίγο μετά την πετάει από έναν γκρεμό.