Απαγωγή 10χρονης: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Απαγωγή 10χρονης: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση

Σύμφωνα με την εκπομπή Live news όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του MEGA έφερε στο φως της επιφάνειας νέες αποκαλύψεις για την 34χρονη γυναίκα η οποία απήγαγε την Μαρκέλλα.

Μάλιστα, η μικρή Μαρκέλλα και ο αδελφός της, παραμένουν μέχρι σήμερα σε ίδρυμα υπό την παρακολούθηση και στήριξη παιδοψυχολόγων, με τους συγγενείς τους να εύχονται σύντομα τα παιδιά να επιστρέψουν επιτέλους στο σπίτι τους.

Ωστόσο οι άκρως ανατριχιαστικές καταγγελίες , της μητέρας της 34χρονης δεν έχουν τέλος. Μετά τον βιασμό της από το ίδιο της το παιδί, συνέχισε να περιγράφει και άλλα περιστατικά όπου η 34χρονη αποπειράθηκε να την βιάσει ξανά ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Από την άλλη, η δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού, Ανθούλα Ανάσογλου, μίλησε για την επερχόμενη δίκη της κατηγορουμένης, αλλά και το προφίλ της. «Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένας μάρτυρας υπεράσπισης για την 34χρονη και τον συνεργό της, και αυτό αποτελεί πρωτοπορία.

Αυτό το γεγονός έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Καλούμαστε να αποδείξουμε ότι η κατηγορούμενη δεν έχει ηθικές αναστολές, ούτε για την οικογένειά της, που έφτασε σε σημείο να αρπάξει ένα παιδί από το σχολείο για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις της αλλά και του συνεργού της, ο οποίος ήταν και ο εντολέας της».

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας

Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: Αυτός είναι ο συνεργός της 33χρονης

Να παραπεμφθεί σε δίκη η 33χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι απήγαγε τη 10χρονη από την περιοχή της Τούμπας τον Ιούνιο του 2020 αλλά και ένας 41χρονος άντρας, ο οποίος φέρεται να ήταν συνεργός της προτείνει η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Η 33χρονη κατηγορούμενη διατηρούσε σχέση με τον 41χρονο και η εμπλοκή του στην υπόθεση προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου.

Ο άνδρας απολογήθηκε στις 2 Αυγούστου και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Ο φερόμενος ο συνεργός της 33χρονης αντιμετωπίζει... Διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr