Γαλάτσι: Ενέδρα θανάτου σε πυγμάχο έξω από γυμναστήριο

Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γαλάτσι: Ενέδρα θανάτου σε πυγμάχο έξω από γυμναστήριο

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα καθώς έγινε γνωστή η είδηση πως δολοφονήθηκε εν ψυχρώ λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα ένας 35χρονος πυγμάχος, ο οποίος δέχθηκε πυρά αγνώστων και έπεσε νεκρός στον δρόμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα βρισκόταν έξω από το γυμναστήριο του αθλητικού ομίλου πυγμαχίας «Περσεύς», όταν δέχτηκε 4 σφαίρες από τους αγνώστους, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, το θύμα, βρισκόταν έξω από ένα γυμναστήριο, όταν τον «γάζωσαν» άγνωστοι οι οποίοι στην συνέχεια διέφυγαν, ενώ πριν από λίγες μέρες, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και ένας άνδρας στη Νίκαια.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, ενώ οι αστυνομικές Αρχές «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Πριν τη δολοφονία στο Γαλάτσι σημειώθηκε νέα γυναικοκτονία στη Λακωνία

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, 40χρονος αλβανικής υπηκοότητας έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του, 36 χρόνων. Ο ίδιος φέρεται να ειδοποίησε τις αρχές πως έπνιξε τη γυναίκα του μετά από έντονη λογομαχία, με την αστυνομία να σπεύδει στο σημείο για να βρουν νεκρή τη γυναίκα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος, υπήκοος Αλβανίας (H.F) τηλεφώνησε αργά χθες το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ανέφερε ότι έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του, επίσης υπήκοο Αλβανίας (E.F).

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 40χρονου, βρήκαν την 36χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Αμέσως μετά η γυναίκα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της, ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η 15η γυναικοκτονία μέσα στο 2021.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.