"Από Τετάρτη 15/12..." - Ο Σκλαβενίτης έκανε την ανακοίνωση!

Αφορά τους πελάτες συγκεκριμένης περιοχής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης λίγο πριν τα Χριστούγεννα έκαναν την έκπληξη και μέσα από το επίσημο site τους, sklavenitis.gr, ανακοίνωσαν πως έκαναν ακόμα ένα... άνοιγμα!

Τον Ιανουάριο του 2015, ο Όμιλος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ μετράει 161 καταστήματα (111 με την επωνυμία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ μόνο στην Αττική, 38 με την επωνυμία Χαλκιαδάκης στην Κρήτη και 12 καταστήματα χονδρικής The Mart σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Ιωάννινα, Λάρισα, Ξάνθη και Πάτρα) και απασχολεί 11.000 εργαζoμένους. Λειτουργεί επίσης στην υπόλοιπη Ελλάδα και καταστήματα μεσαίου μεγέθους με την επωνυμία Franchise ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Την 1η Μαρτίου 2017, η εταιρεία απορροφά το δίκτυο 361 καταστημάτων της Carrefour Μαρινόπουλος και επεκτείνεται σε αρκετές περιοχές της χώρας, όπου δεν είχε παρουσία.

Το 2018, η εταιρεία κλείνει και πουλάει 38 καταστήματα λιανικής στις υπόλοιπες ανταγωνιστικές αλυσίδες, κυρίως στην Αττική, επειδή σε κάποιες περιοχές διέθετε μεγάλο όγκο καταστημάτων.

Τώρα, όμως, έκανε την ανατροπή!

Nέο Κατάστημα Σκλαβενίτη στη Νάουσα!

Αύριο, Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, αρχίζει τη λειτουργία του ένα νέο Κατάστημά μας στη Νάουσα (Διονυσίου Σολωμού 4), το οποίο θα διαθέτει:

  • Αρτοπωλείο
  • Οπωροπωλείο
  • Έτοιμα Φαγητά
  • Τυριά - αλλαντικά

... και πολλά άλλα σύγχρονα τμήματα.

Όποιος επισκεφθεί το κατάστημα, λοιπόν, επιβάλλεται να δοκιμάσει και τους κουραμπιέδες του Σκλαβενίτη που έχουν συζητηθεί πολύ (δείτε εδώ τον λόγο!).

Η απόφαση του Σκλαβενίτη για το εορταστικό ωράριο

Σε γιορτινό κλίμα η αγορά από αυτή την Κυριακή, όποτε ξεκινάει κι επίσημα το εορταστικό ωράριο, καθώς μαγαζιά και σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν ανοιχτά για το κοινό, έτσι και ο Σκλαβενίτης πήρε την απόφασή του.

Έτσι, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, όπως και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, οι καταναλωτές θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους από τις από 11:00 πμ έως και 20:00 μμ.

O Σκλαβενίτης, ωστόσο... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr