Lidl: Προσοχή - Σε ποιους απαγορεύεται η είσοδος στα σούπερ μάρκετ από εδώ και πέρα

Σας αφορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Lidl: Προσοχή - Σε ποιους απαγορεύεται η είσοδος στα σούπερ μάρκετ από εδώ και πέρα

Η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων και η μετάλλαξη όμικρον ανάγκασαν την κυβέρνηση να προβεί σε νέα μέτρα για την διαφύλαξη των πολιτών. Τα μέτρα αυτά πέρασαν και στα σούπερ μάρκετ και επηρέασαν και τα Lidl (δείτε εδώ πώς διαμορφώνονται τα ωράρια).

Τα νέα μέτρα για τα σούπερ μάρκετ

Από την Παρασκευή 24/12, 06:00 το πρωί ισχύουν όλα τα παρακάτω:

  • Η μάσκα θα είναι υποχρεωτική και σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους χωρίς καμία εξαίρεση.
  • Ειδικά για τους κλειστούς χώρους των super markets και των ΜΜΜ υποχρεωτική είναι η χρήση διπλής μάσκας ή μάσκας υψηλής προστασίας ΚΝ95.
  • Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις.
  • Οι ταξιδιώτες που εισέρχονται στη χώρα θα υποχρεούνται να κάνουν διαγνωτιστικό τεστ την 2η και 4η ημέρα μετά την είσοδό τους.
  • Ισχυρή σύσταση σε όλους τους πολίτες να κάνουν τεστ πριν από τις κοινωνικές συναθροίσεις.
  • Προσοχή σε επαφές με ηλικιωμένους και με άτομα των ευπαθών ομάδων.

Lidl ωράριο

Η ενημέρωση των Lidl για ψευδείς διαγωνισμούς

Η εταιρεία Lidl, όπως φαίνεται, εδώ και λίγο καιρό δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα. Αφού ένα της κατάστημα χτυπήθηκε κάποιες ημέρες πριν (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη), τώρα έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση των σούπερ μάρκετ που θα διαβάσετε παρακάτω, κάποιοι χρησιμοποιούν την επωνυμία της σε συνδυασμό με ψεύτικους διαγωνισμούς και προσπαθούν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία από το κοινό.

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση ψεύτικων σελίδων ή λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που με την παράνομη χρήση του λογότυπου ή/και της ονομασίας της Lidl Ελλάς επιχειρούν να παραπλανήσουν χρήστες του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, με αφορμή κάποιον υπαρκτό διαγωνισμό της εταιρείας μας και με την πρόφαση ανάδειξης των νικητών ζητούν από τους χρήστες να εισάγουν προσωπικά τους στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, αριθμό τηλεφώνου κτλ.

Για τη δική σας προστασία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για όλους τους διαγωνισμούς μας υπάρχουν πάντα αναρτημένοι όροι στην ιστοσελίδα μας https://www.lidl-hellas.gr/ και η επικοινωνία με τους νικητές γίνεται πάντα με τη λήξη του διαγωνισμού και αποκλειστικά μέσω των επίσημων καναλιών της Lidl Ελλάς.

TAGS