Τράγωδια στην Άρτα: Ένας 16χρονος σκότωσε τον θείο του στο κυνήγι και λίγο αργότερα αυτοπυροβολήθηκε - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τράγωδια στην Άρτα: Ένας 16χρονος σκότωσε τον θείο του στο κυνήγι και λίγο αργότερα αυτοπυροβολήθηκε - Τι συνέβη;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Epiruspost, το απόγευμα της Κυριακής 2/1 σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε το κυνήγι παρέας στην Άρτα. Πιο συγκεκριμένα, ένας 16χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον θείο του.

Έτσι, ο άτυχος 33χρονος κατέληξε, ενώ ο έφηβος υπό το βάρος των τύψεων του, έστρεψε το όπλο εναντίον του εαυτού του θέλοντας να τερματίσει την ζωή του. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό υπήρξε ένα ακόμη έγκλημα στα Γρεβενά που συγκλόνισε.

Τραγωδία στην Άρτα

Αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα στο θώρακα και τον λαιμό. Ο νεαρός έχει μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Άρτας και νοσηλεύεται.

Ασύλληπτη τραγωδία στο Μοσχάτο - Εκτέλεσαν 41χρονο μπροστά στη γυναίκα του και το παιδί του

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στο Μοσχάτο, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν το βράδυ του Σαββάτου 1/1, στο κεφάλι ένα 41χρονο. Το συμβάν εκτυλίχθηκε στην οδό Ταξιαρχών 33 έξω από το σπίτι του, όταν οι δράστες πλησίασαν το θύμα που περπατούσε πεζός μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του και τον εκτέλεσαν.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας που δολοφονήθηκε ήταν σεσημασμένος για κλοπές. Το σημείο αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και στον τόπο του εγκλήματος έφτασαν άμεσα αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Εκτέλεσαν 41χρονο μπροστά στη γυναίκα του και το παιδί του

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν είναι γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα του θύματος, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.