Η μεγάλη απόφαση του Σκλαβενίτη για το 2022 - Έχει ήδη ανακοινωθεί

Τα πάνω κάτω στα σούπερ μάρκετ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η μεγάλη απόφαση του Σκλαβενίτη για το 2022 - Έχει ήδη ανακοινωθεί

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, αποτελεί μία από τις κλασικές επιλογές του ελληνικού κοινού για τα εβδομαδιαία ψώνια. Με νέες προσφορές κάθε μέρα και ποιότητα προϊόντων, ο Σκλαβενίτης έχε εξελιχθεί σε ένα μεγαθήριο της ελληνικής αγοράς.

Τι θα αλλάξει στον Σκλαβενίτη το 2022

Εντός του 2022, ο ηγέτης του κλάδου, Σκλαβενίτης, με επικεφαλής τον Γεράσιμο Σκλαβενίτη αναμένεται να συνεχίσει την ανάπτυξη του δικτύου των φυσικών καταστημάτων ενώ θα προχωρήσει σε περισσότερες 40 ανακαινίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πριν από περίπου έναν μήνα εξάλλου ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του hypermarket της εταιρείας στη Λεωφόρο Αθηνών 93-97, το οποίο πλέον αποτελεί και το μεγαλύτερο της αλυσίδας στην Αθήνα με επιφάνεια 8.000 τ.μ.

Σκλαβενίτης αλλαγές 2022

Παράλληλα η εταιρεία θα συνεχίσει την ανάπτυξη και του ηλεκτρονικού της καναλιού καθώς το sklavenitis.gr που λανσαρίστηκε πριν από έναν χρόνο, πλέον εξυπηρετεί πέραν της Αττικής και τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και της Πάτρας.

Το e-market εντός του 2022 αναμένεται επεκταθεί σε νέες περιοχές αλλά και να εμπλουτίσει τις διαθέσιμες κατηγορίες. Σημειώνεται ότι το επενδυτικό πρόγραμμα της Σκλαβενίτης για το 2021 έφτανε τα 50 εκατ. ευρώ.

Ένα παιδί είναι η αιτία που ο Σκλαβενίτης δεν ανοίγει της Κυριακές - Τι είχε συμβεί το 2018

Ότι κι αν συμβεί, όσο κι αν πέσει ή όσο κι αν ανέβει ο τζίρος των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης (δείτε εδώ πόσα εκατομμύρια έβγαλε το 2020) ένας είναι ο κανόνας: Δεν ανοίγουν ποτέ Κυριακές.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εξόδιο ακολουθία του Στέλιου Σκλαβενίτη τον Απρίλιο του 2018 σε επικήδειο που εκφωνήθηκε από συνεργάτη του Ομίλου.

«Κυριακή 1η Απριλίου. Ποιος δεν θα ευχόταν αυτό το άσχημο νέο να ήταν μία κακοήθεια της ημέρας. Αυτό θέλαμε να πιστέψουμε όλοι. Μας γέλασες φίλε Στέλιο. Ήθελες να κάνεις πάλι κάτι που εμείς δεν περιμέναμε.

Σήμερα έχεις καταφέρει να κάνεις το βάρος ασήκωτο καθώς μοναδική πυξίδα στη ζωή σου ήταν η δικαιοσύνη. ”Να γίνει αυτό που είναι σωστό”, αυτό έλεγες πάντα, και πάντα με μία καθηλωτική απλότητα.

Πολύ δύσκολο, σχεδόν αδύνατο να βρεις στον τόπο μας τον συνδυασμό μίας πετυχημένης επιχειρηματικής πορείας να συμβαδίζει με την ταπεινότητα, την ηθική, την ευγένεια και κυρίως την αγάπη για τον άνθρωπο.

Η απόφαση του ”δεν ανοίγουμε τις Κυριακές”. Ποιος ξέρει την ανθρώπινη ιστορία πίσω από αυτή την απόφαση; Ζητώ συγνώμη που μοιράζομαι το μυστικό σου. Σκεφτόσουν μαζί με τα αδέλφια σου τι θα κάνατε.

Δεν είχατε αποφασίσει και βγαίνοντας από το γραφείο σου άκουσες το μικρό παιδί ενός στελέχους σου να λέει ”γιατί μαμά λες ότι είναι καλό αφεντικό ο Σκλαβενίτης αφού την Κυριακή δεν θα είσαι σπίτι μας”. Σου πήρε μόνο ένα λεπτό να γυρίσεις πίσω στο γραφείο σου και να πάρετε αμέσως την απόφαση σας. ”Δεν ανοίγουμε”».