Σοκ με τον Αμερικάνο ηθοποιό Μπομπ Σάγκετ - Βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκ με τον Αμερικάνο ηθοποιό Μπομπ Σάγκετ - Βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο

Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα βρέθηκε ο Μπομπ Σάγκετ, ο Αμερικανός κωμικός που έγινε δημοφιλής από την τηλεοπτική σειρά «Full House» τις δεκαετίες του 1980 και του 1990.

Τι συνέβη με τον Μπομπ Σάγκετ

Ο Σάγκετ, ο οποίος έμενε στο Ritz-Carlton στο Ορλάντο της Φλόριντα, δεν ανταποκρίθηκε στο προσωπικό του ξενοδοχείου. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν νεκρό στο δωμάτιό του. Η αιτία θανάτου -που δεν οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, αφού καμία ουσία δεν βρέθηκε από τις έρευνες της αστυνομίας- δεν έγινε ακόμη γνωστή. Είχε παντρευτεί δύο φορές, ο δεύτερος γάμος του έγινε το 2018 και είχε τρία παιδιά.

"Νωρίτερα σήμερα, οι αρχές κλήθηκαν στο Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes για μια κλήση σχετικά με έναν άνδρα που δεν ανταποκρίθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο άνδρας αναγνωρίστηκε ως Ρόμπερτ Σάγκετ και διαπιστώθηκε ότι πέθανε επί τόπου. Οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν σημάδια επίθεσης ή χρήσης ναρκωτικών», ανέφερε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ. Από την ζωή έφυγε πριν μερικές μέρες κι ένας γνωστός Έλληνας ηθοποιός.

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Robert Lane Saget ήταν Αμερικανός stand-up κωμικός, ηθοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής. Οι υποκριτικοί του ρόλοι περιλάμβαναν τον Ντάνι Τάνερ στη κωμική σειρά Full House (1987–1995), τη συνέχειά της Fuller House (2016–2020) και τη φωνή του αφηγητή Τεντ Μόσμπι στη κωμική σειρά How I Met Your Mother (2005–2014). Από το 1989 έως το 1997, ήταν ο αρχικός οικοδεσπότης των πιο αστείων οικιακών βίντεο της Αμερικής. Ο Saget ήταν επίσης γνωστός για την κωμωδία του stand-up προσανατολισμένη σε ενήλικες, και το άλμπουμ του 2014 That's What I'm Talkin' About ήταν υποψήφιο για το βραβείο Grammy για το καλύτερο άλμπουμ κωμωδίας.

Ο Σαγέτ γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια στις 17 Μαΐου 1956 σε μια εβραϊκή οικογένεια. Ο πατέρας του, Benjamin (1917–2007), ήταν στέλεχος σούπερ μάρκετ και η μητέρα του, Rosalyn «Dolly» (1925–2014), ήταν διαχειρίστρια νοσοκομείου. Ο Saget ζούσε στη γειτονιά Encino του Λος Άντζελες πριν επιστρέψει στη Φιλαδέλφεια και αποφοιτήσει από το γυμνάσιο Abington το 1975. Ο Saget αρχικά σκόπευε να γίνει γιατρός, αλλά η καθηγήτριά του στα αγγλικά, Elaine Zimmerman, είδε τις δημιουργικές του δυνατότητες και τον παρότρυνε να αναζητήσει μια καριέρα στις ταινίες.