Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Σούπερ ανακοίνωση από τα Lidl - Το προϊόν που θα υπάρχει σε κάθε καρότσι

Eλληνική παράδοση και γαστρονομική κουλτούρα στο τραπέζι σου

Σούπερ ανακοίνωση από τα Lidl - Το προϊόν που θα υπάρχει σε κάθε καρότσι
Ενημέρωση 18.01.2022 12:47
Από Youweekly Team

Η Lidl Hellas μπορεί να σου δίνει... λεφτά, ωστόσο φέρνει και κάθε τόπο στον τόπο σου με τη νέα σειρά τοπικών και ποιοτικών προϊόντων «Nώμα». Με σεβασμό στην ελληνική παράδοση και τη γαστρονομική κουλτούρα, η γνωστή αλυσίδα δίνει την δυνατότητα κάθε νοικοκυριό να απολαύσει τοπικά και ποιοτικά προϊόντα γεωγραφικής προέλευσης.

Η ανακοίνωση των Lidl για τη νέα σειρά τοπικών και ποιοτικών προϊόντων «Nώμα»

Σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς και αγρότες, η Lidl Ελλάς συγκεντρώνει τα εκλεκτά προϊόντα «Νώμα», για να προσφέρει στους καταναλωτές τα αρώματα, τις γεύσεις και τις αναμνήσεις από κάθε τόπο της χώρας μας, στον τόπο τους.

Η λέξη «νῶμα» σημαίνει από την αρχαιότητα νόημα και ανάμνηση. Το νόημα μάς δένει με την ποιότητα και η ανάμνηση με τον τόπο. Αυτή είναι και η υπόσχεση των ελληνικών & τοπικών προϊόντων «Νώμα» και της Lidl Ελλάς απέναντι στους καταναλωτές. Να μεταφέρουν την παράδοση, την αυθεντική γεύση και την άριστη ποιότητα από κάθε τόπο, στον τόπο σου.

Το λανσάρισμα της νέας σειράς γίνεται μέσα από μία ανατρεπτική και γεμάτη γεύσεις & αρώματα ταινία. Με συμπρωταγωνιστές τα προϊόντα «Νώμα» και έναν νεαρό άνδρα, ταξιδεύουμε στην ελληνική ύπαιθρο, μέσα από ένα ξεχωριστό, κινούμενο σπίτι. Χωρίς να κάνουμε βήμα γνωρίζουμε ξεχωριστούς τόπους, παρακολουθώντας τον πρωταγωνιστή να προμηθεύεται εκλεκτές πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς, να απολαμβάνει τη δημιουργική διαδικασία της μαγειρικής, αλλά και να γεύεται τα τοπικά προϊόντα «Νώμα».

Lidl νέα προϊόντα Νώμα

Στη Lidl Ελλάς όλα αρχίζουν και καταλήγουν στην ποιότητα. Μια ποιότητα που είναι άρρηκτα δεμένη με την αυθεντικότητα, καθώς οι πρώτες ύλες αλλά και τα τελικά προϊόντα έχουν γερές ρίζες στον τόπο που τα παράγει.

Η ταινία «Νώμα» δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη The Newtons Laboratory, την παραγωγή του τηλεοπτικού spot υλοποίησε η Filmiki Productions με τη σκηνοθετική ομάδα των Danny & Loco, ενώ τη μουσική επένδυση επιμελήθηκε ο διάσημος καλλιτέχνης Νίκος Πορτοκάλογλου.

Μερικές από τις προσφορές των Lidl που έχουν ξεκινήσει από την Δευτέρα 17/1

Με μια πολύ ευχάριστη είδηση για όλες τις νοικοκυρές ξεκίνησε η εβδομάδα, από την Δευτέρα 17/1. Τα Lidl εξέδωσαν ανακοίνωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους, η οποία αφορά όλους τους πελάτες που θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους χωρίς να ξοδέψουν πολλά.

Συγκεκριμένα από αύριο και μετά την κίνηση που έκανε χαμό, ξεκινάνε νέες προσφορές σε πολλά από τα προϊόντα που χρειάζεται κάθε σπίτι στην κουζίνα του και όχι μόνο. Οι τιμές θα πέσουν σε αλλαντικά, φρούτα, κρεατικά και πολλά άλλα.

Μάλιστα, ξεκινάει και το Lidl plus, όπως και η XXL εβδομάδα!

Οι προσφορές των Lidl που ξεκινάει από Δευτέρα 17/1

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ρίγη συγκίνησης με τα Lidl - Η κίνηση που καταχειροκροτήθηκε

Αντί να τους πληρώσεις θα σε πληρώσουν - Πώς να βγάλεις εύκολα λεφτά από τα Lidl

TAGS
Share