Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Συγκινεί η μητέρα του αδικοχαμένου αρραβωνιαστικού της - «Έχει τη στήριξη και την αγάπη μας»

«Την αγαπάμε, τη στηρίζουμε και εμείς και συγκεκριμένα όλο το χωριό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Συγκινεί η  μητέρα του αδικοχαμένου αρραβωνιαστικού της - «Έχει τη στήριξη και την αγάπη μας»

Μέσα από την εκπομπή «T-Live» μίλησε η μητέρα του αδικοχαμένου αρραβωνιαστικού της 24χρονης κοπέλας η οποία έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα του νεαρού θέλησε να εκφράσει την συμπαράστασή της καθώς η υπόθεση φαίνεται να έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν βγει στην επιφάνεια. Μάλιστα, δεκάδες είναι τα μηνύματα υποστήριξης που δέχεται η 24χρονη τις τελευταίες ημέρες.

Οι δηλώσεις της μητέρας του αδικοχαμένου αρραβωνιαστικού της

«Η Γεωργία έχει τη στήριξη και την αγάπη μας, η Γεωργία είναι ένα δικό μας παιδί, την αγαπάμε, τη στηρίζουμε και εμείς και συγκεκριμένα όλο το χωριό, και η εκκλησία και οι πάντες.»

Βιασμός 24χρονης: Στην Εισαγγελία οι 4 άνδρες που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση

Να καταθέσουν ανωμοτί στην Εισαγγελία καλούνται οι τέσσερις νεαροί της παρέας της Αθήνας που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι 4 φερόμενοι ως κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 24χρονης θα κληθούν να δώσουν εκ νέου κατάθεση (δείτε εδώ τις αρχικές τους καταθέσεις).